6 Ocak 2011 Perşembe

SONSUZ G. S.
Her insanda erdemli ve hilebaz feraset vardır.
Peygamberlerde, enbiyalarda, evliyalarda, ehli beyit ve havariler de hilebaz feraset saf dışı olmuş, erdemli feraset irade olmuştur. 10-15 asır sonra hilebaz imgeler yok olacak, erdemli feraset irade olacaktır.
Erdemli feraset kötü sıfatlardan münezzehtir. Yani hilebazlık, hırsızlık, zina gibi küfür imgeler, fenomenler oluşturmaktan uzaktır.
Benim yüce Allahımda kötü sıfatlardan münezzehtir. Şeytan gibi hain, zebani gibi zalim, cehennem gibi vahşi, ilkel, basit, adi, hunhar, izzetsiz,hilebaz, kötü karakterli varlıklar yaratmaktan, kötü karakterli fenomenler oluşturmaktan, oluşmasına sebep olmaktan, sebep oluşturmaktan münezzehtir. Yani zebani, şeytan, cehennem gibi ilkel, basit, adi, vahşi, izzetsiz, hilebaz, fesat yaratıklar, teolojik fenomenler yoktur. Aksi taktirde aksi taktirde tanrı kötü sıfatlı olur. Çünkü- şeytan, zebani, cehennem gibi ilkel, basit, adi, vahşi, izzetsiz, hilebaz, fesat yaratıklar, teolojik fenomenler yani kötü karakterli varlıklar, kötü sıfatlı tanrının göstergesi,kanıtı, simgesi, şifresi, sembolü, kodu, fıtratı, fenomeni, koordinasyonu, konjektürü, arjumanı, planı, diksiyonu, projesi, kombinasyonu olur. Tanrı kötü sıfatlı olur.
Kötü varlıklar ilahi iradeye, ilahi sıfatlara, ilahi isimlere ters düşer. İlahi iradeyi çürütür, hiç yapar. Kanıt ve detay sonsuz savlarımda.
Dua imgelerin beyin dalgaları her şeyi ihya eder. Detay diğer bölümlerde.
Yamyam insanların ve maymunların atasıdır. Türlü bölgelerdeki yamyamlar değişen şartlarda değişmişler, farklılaşmışlar, yeni şartlara adapta olan insanlar ve maymunlar dal boyutlarına dönüşmüşler. Adapta olamayan başka bölgelerdeki yamyamlar doğal selektörde elenmişler.

Hiç yorum yok: