28 Ocak 2011 Cuma

BÜYÜK PATLAMA- MANYETİK VARLIK
Bence kaba hesaplarıma göre 3 aşağı- beş yukarı parçalanan tin kütle ay dan biraz küçüktür. Bilim adamları 1c.m. küp olduğunu söyler.
Bence tin kütle dönesel hareketten parçalandı. Çünkü kütlenin tüm noktaları aynı yoğunlukta olmada farklı bölgelerdeki noktalar aynı anda aynı yere olma zarureti vardır, zıtlık doğar. Kütle kendi ekseni etrafında dönmeye başlar. Hız gittikçe artar. İçe doğru sıkışmadan, büzülmeden kütle parçalanır. dikkat savlarım bilimsel değildir.
Parçalar ışık hızında fırlamasaydı veya dik açıda fırlasaydı evren oluşmazdı. Detay evrenin oluşumu savlarımda.
Işık hında fırlayan parçalar 600- 700 milyon ışık yılı sonra bir kısım ışık halkalar kilitlenir atom çekirdekleri meydana gelir. Bir kısım ışınlar çekirdeklere kilitlenir monadı içten ve dıştan bir lif yumağı gibi kuşatır. Bu lif yumak varlığın manyetik gövdesidir, Manevi gücüdür, manyetik ruhudur. Atomların manyetik gövdesi gezegenleri kuşatır. Yani büyüklüğü devasaldır.güçlü ve zayıf etki alanları vardır. Ay güçlü etki alanındadır. Etki güc uzaklıkla ters, yoğunlukla doğru orantılıdır. Dünyayı kuşatan manyetik lifler havaya atılan taşı yere iter. Yani yer çekimi yoktur. Newton un yasaları itme gücünü formüller gitme vizyonunu simgeler. Bence Tad, koku, zaman, ses yoktur. Bilimce renk, ağırlık yoktur. Bence Arşimet in su kanunu manyetik hacmin yön değiştirmesini formüller.
***** göz, kulak gibi beş kanaldan gelen fenomenler kendi fıtratındaki imgelere kilitlenir. Yıldızlarda, gezegenlerden, dünyadan gelen sıfatlı manyetik dalgalar kendi fıtratındaki imgelere kilitlenir manyetik gövde devasal olur.erdemli imgeler birbirine kilitlenir Eremli feraset sistemi oluşur. Marjinal imgelerden marjinal feraset sistemi oluşur.doku, atom, bakteri, iyon gibi Her varlığın manyetik gövdesi vardır. Her varlığın iş yapa yeteneği vardır. Somut boyutun kopyası olan manyetik varlıklarında iş yapma yeteneği vardır bu savlarım bilimsel değildir.
atom, hücre, bakteri gibi tüm monatların ( varlıkların ) iş yapma yeteneği vardır. Manyetik beyin türlü fenomenler, ucubeler yaratır.
Yıldızların, galaksilerin manyetik gövdesinde ne varsa manyetik beyinlerde onlar vardır. Çünkü insan çevredeki yıldızların, gezegenlerin gövdesinde yer alır. Çevredeki manyetik beyinler birbirine kilitlidir, iç, içe geçkindir. Bu kümesel sistemde ne varsa manyetik gövdede onlar vardır. Manyetik olan erdemli feratler birbirine kilitlenir. erdemli yetenek sistemi oluşur. İyilik yapar, güzel fenomenler yaratır, feyizli nazar olur, marjinal nazarlara kalkan olur. Marjinal ferasetler tehlikeli, , kötülük yapan, zar verir , kötü fenomenler, imgeler yaratan marjinal yetenek sistemi oluşur.
Manyetik beyinde ne varsa er, geç başımıza gelir. Manyetik feraset olacağa, geleceğe kader katar, netice yapar. Öyle ise marjinal imgeleri eriteli erdemli imgeleri çoğaltalım. Nasıl. Entirikal törede Tüm iki ayaklı boyutlar marjinal mahluklardır. Çıkarsamadan, adaptasyondan. Ancak sabırla, azimle , erdemli menfaatle marjinal özgün cıkar sağlanır. Dünyadaki marjinal imgelerin 5 80- 90 YOK OLURSA. Yani beyinlerdeki marjinal imgeler yok denecek kadar azalırsa. Marjinal varlık insan boyutuna dönüşür.

Hiç yorum yok: