14 Ocak 2011 Cuma



nusret
ankara38.blogspot.com
dini ve imi tabuları yıkan savlarım sitelerimde
• Çocuklarınızı doğal ortama karşı izole etmeyin. Varsın dokusu mikrop alsın. Doku feraseti mikropla savaşma yeteneği, gücü, mahareti kazansın.
Dini ve ilmi tabuları yıkan savlarım sitelerimde
Muhteşem irade
Ben o muhteşem varlığa hayranım.nuruna hasretim.feyzine susamışım. Biz o nura ne kadar yaklaşırsak erdemli imgelerimi güçlendirir, marjinal imgelerimi eritir. O nur basiret saçar. Zarafet eda eder. Kimi himmet diler. Kimi servet ister. Kimi cennet. O sevdalı derki Allahım ben ölünce bedenimi o kadar büyüt ki tüm cehennemi doldursun. Benden başka cehenneminde kimse yanmasın. O aşkının eseri olan varlıklara rın azap görmesini istemez. Aşığından ötürü.
O nurun başka sevdalısı var ki cenet, cehennem, , mal, mülk hiçtir. Sevgilisini görmek aşkıyla yanar kalbi. Çile yaşamazsa sitem eder tanrısına benimle ilgilenmiyor diye.
Tanrının öyle bir sevdalısı var ki.Saray, köşk, taht hiçtir ona. İlahi aşkın uğruna terk eder şahlığını.mecnun misali ruhunda tek sevdalısı vardır. Öyle bir sevdalı ki hiçbir şey umurunda değil. İlahi aşkının rızasını kazanmak için her şeyini ifa eder tanrı yolunda.
SONSUZ G. S.
Her şey külli iradeye dayanır itikadında. Tüm fenomenlerin kaderi levhi kalemde yazılı, çizili, planlı, projeli.Sınırlı hürriyetçiler kader itikadına karşı çıkıyor.şeytanın hainliği, zebanin zalimliği, hayvanları vahşiliği külli iradeye dayanmaz, cüzi iradeye dayanır diyor., bu formül . her şey itikadını çürütür, külli iradeyi hiç yapar.
Her şey itikadıda ilkel, basit, vahşi, adi kötü fıtratlı fenomenler külli irdeye dayanır. Tanrı kötü sıfatlı olur. Kötü fıtratlı varlıklar konumunda olur. Detay http://allah12345.blogspot.com/

dikkat savlarım bilimsel değildir, mantıksaldır.
MANYETİK ALEM
Bence, hücre, gen, iyon gibi tüm varlıkların manyetik gövdeleri vardır. Manyetik dalgalar varlıkları içten ve dıştan bir iplik yumağı gibi kuşatır. Bu yumak varlığın manyetik gövdesidir.
Örneğin manyetik ay kolları denizleri met-cezir yapar.yarasaların yaşamı manyetik aleme dayanır. Mağaradan çıkan yarasa beyni manyetik duvarı okur. Bu şifrelerden yol haritası oluştur.
Manyetik kobinazyonu maneviyat veya ruh zannederiz.
Her varlığın iş yapma yeteneği vardır yani aklı, feraseti, iradesi vardır. Örneğin bakteri düşmandan kaçar. Kırılan kemikler kendi kendini tamir eder.
Manyetik varlıklarında iş yapma yeteneği vardır.
Bir iyonun, bir imgenin manyetik gövdesi en az gezegenleri kuşatacak alnı kuşatacak büyüklükte olur. Aksi taktirde güneş sistemi oluşmazdı. Gezegenler güneşin uydusu olmazdı.
Yumuşak frekanslı iyonlara ve erdemli imgelere beyaz boyutlar diyelim. Sert frekanslı, iyonlara ve hilebaz imgelere de siyah boyutlar diyelim. Her imge kendi fıtratındaki imgelerle bütünleşir. İmgelerin bütünleşmesinden kendi fıtratlarında feraset oluşur.
her feraset imge sayısına göre yakın olan yıldızlardan ve insanlardan güç, yetenek kazanır. Devasal boyut olur.beyaz boyutlar siyah boyutlarla itişir, bütünleşmez. Neden kutuplar bazen güneşe yaklaşıyor, bazen uzaklaşıyor.
Süte su katan satıcının ve alıcının manyetik marjinal ferasetleri bütünleşir.alıcı manyetik feraset satıcı ferasetindeki süte su katma hilebazlığını okur.bünyesinde hırsızlık yapan, zarar veren, kötülük yapan,fesat, fitne, totaliter, fetvaz, fodul, hoyrat, izzetsiz, onursuz, hırslı, ihtiraslı, kaprisli, pinti, müsrif sıfatlı, şeytan fıtratlı marjinal ruh oluşur.
Marjinal ruh hem kendisine, hem de çevresine kötülük yapar, zarar verir. İşi budur. Örneğin başımıza gelen felaketler, musibetler, kötü olaylar, sıra dışı kötü neticeler marjinal ruhun eseridir. Ve manyetik dalgaları bizim ve gezegenlerin dokusuna sert bağ lifi olur, kavlaştırır. Kan ve beyaz enerji akışını azaltır.
Mucizeler ise erdemli ruhumuzun eserleridir. Manyetik dalgaları Dokulara yumuşak bağ ligi olur, kan ve enerji akışını hızlandırır.Detay diğer bölümlerde.
Her iyonlar, imgeler kendi fıtratında türlü sıfatlar yıldız sayısından kat, kat fazla sonsuz denecek sayıda ucubeler oluşturur.
Örneğin güneş ışınları her gün sonsuz sayıda fotonik çiçekler oluşturur. Aynadaki görüntü misali. Beynimizde her gün kulak, göz kanalı ile sonsuz sayıda şifreler oluşur.
Dinlediğimiz masalar, hikayeler, televizyondaki görüntüler, çizgi filmleri gibi her şey sonsuz sayıda boyutlar oluşturur, her boyut kendi fıtratında deryalarca ucubeler oluşturur. beyazlar beyaz ferasetimizde, siyahlar marjinal ferasetimizde vardır. Bu ucubeler insanları ve yıldızları kuşatır. Rüyalarımız bunların çok az sayılarıdır. Deryada bir damla su misali.
Öyle ise marjinal imgeler oluşturmayalım, eritelim, erdemli imgeleri çoğaltalım. İşe, aşa, güne besmele ile başlayalım, bol, bol namaz kılalım.
Ey insan ruhuna milyonlarca manyetik hançer saplama.
Benim ruhuma bir hançer saplı. Dokunsam ruhum helak olur. Bedenim yatalak olur.soyum, sopum zelil olur.manyetik dalgaları manyetik evrende tufanlar yaratı.

SONSUZ- makineye çikolata, şeker, ceviz, ıvır zıvır koyun. Makine ucube yaratır. Alır yersiniz. Şeytanın hain imgesini şeytan mı yarattı, hilebaz imgeyi insan mı yarattı. Zalim imgeyi zebanimi yaratı. Külli itikat da beyinler ucube oluşturan makine konumunda olur. Robot misali, bilgisayar timsali.
BAZI SAVLARIM
Yerçekimi yoktur
Hücre, iyon gibi tüm varlıklarTüm varlıkların ve manyetik varlıkların iş yapma yeteneği, yani aklı, feraseti, iradesi vardır.
Ses, tad, koku, zaman ve ağırlık yoktur. Arşimet in yasası manyetik hacmin konumunu formüller.
Manyetik erdemli, marjinal feraset
Evrenin oluşumu
Dua imgelerin manyetik hikmetleri gibi bazı örneklerdir. Diğerleri sitelerimde

Hiç yorum yok: