15 Ocak 2011 Cumartesi

Demir niye paslanır. Manyetik demir suyu yutar. Su atomları sert bağ liflerini parçalar. Demir iyonu ana gövdeden kopar. Gördünüz mü demir kendi kendine zarar verdi, kötülük yaptı.
Peki manyetik güneş gezegenleri yuttuğu halde neden parçalanmıyor.gezegen ve güneş sert frekanslı bağ lifleri yay oluyor. İki kütle arasında mesafe oluşuyor, denge meydana geliyor, güneş sistemi tümcesi oluşuyor.
*****
Göz, kulak gibi Beş kanaldan giren fenomenler enerjiden oluşan fotonik iyonlardır.sert ve yumuşak frekanslı dalgalardan mürekkeptir.
Marjinal tümceler sert frekanslı enerji saçar. Erdemli tümceler yumuşak frekanslı enerji saçar.
******
BÜYÜ- FAL
Fal- falın kader olma ihtimali milyonda birdir. Falcı baktığı falda kişinin manyetik ferasetindeki güçlü fenomenleri okur.
Dikkat şiddetli, heyecanlı, korkulu, sevinçli duygulardan beyindeki fenomenler güç kazanır. İmgeler geleceğimize pay katabilir, kader olabilir. Detay gerçeğin kader koordinatları, manyetik varlık, mucizeler, gizemli olaylar savlarımda.
Büyü
Tutma ihtimali milyonda birdir. Çünkü insan bir yıl boyunca her an paratonere beyin dalgalarını yollamalı.işin sırrını benden başka kimse bilmez, mezarımda çürür. Yapan, yaptıran marjinal imgelerin gazabına uğrar. Dalgalar kurbana kilitlenirse büyü tecelli eder.
Büyü Manyetik beyin olan paratonere şifreler yüklemektir.
**
DUA- BEDUA
İhlaslı, özden, güçlü duygulu olan şifreler paratonere kilitlenir, hem de kendi dokusuna kilitlenir. Dua iyonları ihya eder.beddua iyonları helak eder.
******
Her an erdemli fenomenler sergilemelisiniz hem kendi dokunuzu hem de evrenin dokusunu feyizle donatırsınız.
Sevgi, zarafet gibi imgelerden, otantik fenomenlerden, desenlerden, oryantal seslerden, fenomenlerden beyaz enerji fışkırır. Her şeyi erdemli şifrelerle donatır. Detay sitelerimde.
****
Kimse size bir şey yapmaz.her şeyi manyetik ferasetinize bağlayın. Paslanan demir misali. Her şeyi ihya eden sevgi timsali.
***
Garibanın babası devlettir. Kendi erdemli manyetik feraseti en güçlü devlettir.mucizeler yaratır. Marjinal ferasete en tehlikeli düşmandır.musibetler, hezeyanlar,azaplar, felaketler yaratır.
******
Teolojik itikatta tanrı şartları, boyutları yaratır, şartlar, boyutlar kader olur. Taktire bağlıdır. Taktir değişince kader değişir. Kader levhi kalemde yazılı plandır, programdır, projedir, tasarımdır . kozmik itikada doğal boyutlar, şartlar kader olur. Boyutlar, şartlar değişince kader farklılaşır.
plan, program, projedir, tasarım,donatım, taktir olmaz

Hiç yorum yok: