11 Ocak 2011 Salı

İnsanların DİKKATİNE
Beynimizdeki sert frekanslı enerji saçan imgeler içimizdeki en tehlikeli canavardır.
Hilebaz, hırsız, fesat, fitne, hoyrat,hırslı, ihtiraslı, kaprisli, kibirli, sinkaf, pinti, müsrif gibi kötü sıfatlı marjinal imgeler sert frekanslı enerji saçar.
Marjinal imgeler hem kendi dokumuza, hem de bitkilerin, hayvanların, bulutların, dağların, taşların, denizlerin, yıldızların dokusuna kav katan, manyetik bağ liflerini sertleştiren, kavlaştıran sonsuz güce sahip olan ferasetlerdir. Çünkü kendi gücü oranında çevredeki kendi fıtratındaki ferasetlerden ve evrenin sert frekanslı metasal boyutlarından güç alır, bütünleşir. Evrensel güç , yetenek, şifre kazanır. Öyle ise içimizdeki canavarı donduralım, marjinal imgeleri eritelim.
İşe, aşa, güne besmele ile başlayalım, bol, bol namaz kılalım,Tüm varlıklar, tüm insanları sevelim kanlı düşmanımızda olsa. Sevgi gibi erdemli imgeleri çoğaltalım. yumuşak frekanslı meta iradelerinden ve erdemli ferasetlerden yüksek oranda , evrensel boyutta güç, yetenek, şifre kazandıralım.
Haram servetin villası , yuvası zindan, olur. En gıdalı, pahalı yiyecekleri kavlı olur.haram fıtratlı arabası hezeyan yaratır.
Sevenlerin samanlığı seyran olur, soğan, ekmek en feyizli gıda olur.
A açısında evrenin yumşak frekanslı boyutları etkin olur. B AÇISINDA SERT FREKANSLI BOYUTLARI ETKİN OLUR.


Bu tezim bir uyutma, yuturmaca, şov değildir. Kanıt http://1000ahmet.blogspot.com/ http://aslaner1000000.blogspot.com/
http://1000ahmet.blogspot.com/
http://10ahmet.blogspot.com/
http://05ahmet.blogspot.com/
http://ahmet101.blogspot.com/
http://sal-ma.blogspot.com
http://38talas.sitemynet.com/
http://kayseri5555.sitemynet.com/
http://erciyes.sitemynet.com/

Hiç yorum yok: