16 Ocak 2011 Pazar

ERDEM ALEMİNDE basiret, fazilet, nur, bereket, nimet, hikmet, himmet, hidayet, irfan, feyiz,şifa, gıda, onur, şeref, hasiyet, mesnet, iffet, izzet, ismet, nezaket, zarafet, merhamet, şefkat, tevazu, vakuriyet, sadet, nübüvvet gibi nusretler, lezyonlar, monatlar, imajlar, sitiller, edalar, endamlar, güller, çiçekler, sevgiler vardır. Cennet misali. hilebaz, fesat, sinkaf gibi kötü sentonlar yoktur. Olursa erdemli alem olmaz.
Hilebaz alemde de erdemli sentonlar olmaz.
****** kara frekanslı ferasetli demir iyonları, beyaz frekanslı ferasetleri altun iyonları temsil etsin. Her valığın iş yapma yeteneği yani aklı, feraseti, iradesi vardır. Örneğin kırılan kemik kendi kendini tamir eder. Bakteri düşmandan kaçar. Ay küre denizleri met cezir yapar.
Sert karakteri iyonların kara feraseti kendi fıtratın boyutlar yaratır, kara frekanslı dalgalar yayar. Her şeye zarar verir. Manyetik kolları sert bağ lifi olur. İnsanların, bitkilerin, hayvanların, dağların, taşların, denizlerin, bulutların, yıldızları kısaca tüm varlıkların Dokularını kavlaştırır. kan ve beyaz enerji akışını azaltır. Doku yeteneği güçsüz kalır. Görevini tam yapamaz. İçindeki kis, pas, toksin, tümür, tortu, posa gibi kavları söküp atamaz. Ölen hücrelerin yerine yenisini oluşturamaz. Özürleşen elemanlarını tamir edemez. Ölme, çürüme süreci başlar.
Beyaz frekanslı altın feraseti kendi fıtratında vizyonlar, boyutlar oluşturur. İyilik yapar. Sevgi gibi erdemleri oluşturur. Yumuşak frekanslı manyetik kolları yumuşak bağ lifi olur, kan ve enerji akışını hızlandırır.
Göz, kulak gibi beş kanaldan gelen şifre fantomlar beyin dokusuna kilitlenir. Kendi fıtratındaki Doku iyonu ile bütünleşir. Erdemli imgelerin bütünleşmesi ile altın frekans ferasetler oluşur. Gücü oranında maddesel ve organik ferasetlerle bütünleşir. Devasal irfan, yetenek, feyiz kazanır.Devasal kudret olur.
Kara frekanslı demir ferasetlerde gücü oranında kendi fıtratındaki ferasetlerle bütünleşir. Devasal kuvvet, yetenek, şifre kazanır. Öyle ise hilebaz, imgelerden, kara desenlerden, stresli, hırslı, kaprisli, fesat, izzetsiz, hoyrat, hırçın, şiddet, sinkaf, pinti, müsrif gibi kara duygulardan uzak duralım. Sevgi gibi erdemli duyguları, zarafetli desenler çoğaltalım. Detay diğer manyetik alemlerde.duygulardan
http://ankara38.blogspot

***** tüm zihniyetler marjinal olur. Kimse kendi zihniyetine kuyruk sallamasın. Peygamberler olmasaydı dünya karanlık çağlarda kalırdı. Atatürk olmasaydı Türkiye’nin kaderi mısıra benzerdi. İlim, bilim, fikir, sanat adamları ve Atatürk gibi devlet adamları olmasaydı. Dünya karasaban çağında kalırdı.
** ADAM GENEL EVİNDE FUHUŞ YAPAR, BOY ABDESTİ ALIR. ADAM kul hakkı yer namaz kılar, adam rakı, şarap içer cumaya gider.
Tüm bunlar ilahi emirleri hiçe saymaktır, tay sınmamaktır, yetersiz, geçersi, önemsiz, hükümsüz yapmaktır. Hıristiyan konumunda olmaktır. Bunların, ata sistin cenaze namazı kılınırımı, kılınır. Töreden.
Bugün dini töre marjinaldir. Marjinal İslamiyet-ten. Marjinal Müslümanlar asal İslamiyet-e ters düşer. . entirikal törede her şey marjinal olur, çıkarsamdan, adaptasyondan.ancak ehlibeyt ve havariler vicdanlı olur.
**** hiçbir şey tesadüfi değildir.külli itikada her şey , insanların, hayvanların, şeytanların, cinlerin, zebanilerin, meleklerin eylemleri külli iradeye dayanır.teolojik olur. Mahluklar robot konumunda olur.
Yada doğal şartlar zaruretine dayanır. Kozmik olur. Detay sonsuz savlarımda.
Her varlık çevreye kendi fıtratında, frekansında enerji saçar. Güzel varlıklar pozitif beyaz enerji saçar. Her şeye güç katar. Yetenekli yapar. Sert frekanslı negatif enerji kav katar.

Hiç yorum yok: