5 Ocak 2011 Çarşamba

Aşırı baskı, aşırı himaye, aşırı şefkat çocuk ruhunu zekasını pısırık yapar öz güven gelişmez.
Aşırı özgürlükte çocuğu totaliter yapar.
*****
***
MANYETİK VARLIK
Her varlığın manyetik kopyası vardır. Manyetik varlıklar oluşmasa idi evren kütle çekirdek toz bulutu olurdu.
Ölen varlığın kopyası ya bütün olarak kalır, yada kırılır. Kopya varlıkların, kırıntıların kilitlenmesinden abraşık varlıklar meydana gelir. Örneğin rüyalarda gördüğümüz kurbağa gövdeli, insan başlıklı varlıklar, yada çömlek gövdeli, öküz başlıklı varlıklar. Uykuda ancak manyetik alemin görüş açısına giren bölümünü göçürürüz. Okyanusta bir damla su misali.
Beyaz frekanslı manyetik varlıklar bize iyilik yapar, güç katan devasal kudrettir. Kara frekanslı varlıklar ise kötülük yapan devasal güçtür.
Çünkü küçük ferasetin kuşatığı alan çapı küçük olur, etki, güç alan çapı daha küçük olur. Örneğin ay kürenin güneşi ve gezegenleri kuşatsın. Fakat etki ve güç yarı çapı dünya, ay uzaklığında olur. Güneşin kuşatma alan yarı çapı güneş- kutup yıldızı uzaklığında olsun. Fakat etki, güç alan yarı çapı galaksiler uzaklığında olur. Newton yasaları itme gücünü formüller gitme, yutma vizyonunu simgeler. Yani cisimlerin etki gücü uzaklıkla ters, kütle ile doğru orantılıdır Öyle ise erdemli imgeleri çoğaltalım, erdemli feraset güçlü olsun hilebaz imgeleri azaltalım. Marjinal feraset zayıflasın.
Dua imgelerin ve erdemli imgelerin beyin dalgaları dokumuza, bitkilerin, hayvanların, yiyeceklerin, varlıkların dokusuna kilitlenir yumuşak bağ lifi olur, kan ve beyaz enerji akışını hızlandırır. Varlıklara güzel kader, zarafet, feyiz, basiret, gıda, şifa, sadet, lezzet, ömür, başarı katar.manyetik hacim büyür bereket kazanır.
İşe, aşa, güne besmele ile başlayalım. Bol, bol namaz kılalım.
Gizemli fenomenler manyetik ferasetlerin eserleridir. Örneğin mucizeler.
Gizemli tabiat olayları manyetik ferasetlerin eserleridir. Örneğin met- cezir olayı. Karanlık çağda bu olay gizemli idi.met- cezir olayı manyetik ay varlığın ve yeteneğin kanıtıdır. Her varlığın iş yapma yeteneği vardır. Çekirdek kütle tek başına fenomen yaratamaz. Manyetik varlık çekirdekten aldığı güçle, kabiliyetle, sıfatlarla iş yapma yeteneği kazanır. Çekirdek gövde çok küçüktür, manyetik gövde devasaldır. Örneğin :dünya bir atom çekirdeği ise dünyayı kuşatan galaksi plazma bu çekirdeğin manyetik kopyası olur.
.

Hiç yorum yok: