18 Ocak 2011 Salı

Ruhsal yaranı kapat aksi taktirde enerji kaybından helak olursun
***** Atatürk Türkiye’nin atası,cumhuriyetin babası, özgürlüğün kalbi,demokrasinin iradesi,laikliğin, milli egemenliğin feraseti.
Medeniyetin kudreti.
****** hilebazlık, huzursuzluk gibi , korkulu, heyecanlı duygular ruhu gerer, korkunç imgeler yaratır. Korkunç imgeler her şeye kötülük yapar, zarar verir, helak eder.
. Güzel heyecanlı duygular ruhu coşkulu yapar, güzel imgeler yaratır. Her şeye iyilik yapar, ihya eder.
****** güney kore’nin hürriyetteki serecem, talas’daki migan, eski imam hatibin yanındaki çoyanak yatakları ruhsal, fiziksel hastalıkları yok eder, ruhunuza erdemli şifreler kazndırır, , kavları eritir, marjinal imgeleri azaltır. Yıllık giderinize & 20- 30 tasaruf sağlar. Tanıtım mahiyetli bedava. Yıllarca günde 35 dakika yatabilirsiniz. Hamlık sayfasında http://ankara38.blogspot.com/
***** erdemli imgeleri ne kadar çoğaltırsanız kaderiniz o kasar güzelleşir, ömrünüz uzar. Marjinal imgeler zarar verir. Detay sitemde http://ankara38.blogspot.com/

****** bigisayardan pek anlamam mazur görün.
******* marjinal imgeler basiret, zarafet gibi erdemli imgelere ters düşer.
***** benimizde var olan imgeler kaderimizi oluşturan, olacağa, geleceğe sıfat katan öğelerdir, faktörlerdir.
************ FERASET
Her varlığın iş yapma yeteneği vardır. Yani aklı, feraseti, iradesi vardır. Örneğin her doku kendi elemanlarını tamir eder, ölen hücreler yerine yenisini üretir. Bakteri düşmandan kaçar. Ay küre denizleri met- cezir yapar. Her boyut türlü iyonlardan mürekkeptir.
Varlığı oluşturan her boyutun şekilsel, sayısal, hareketsel, kütlesel fonksiyonu vardır. Sıfatsal yeteneğin birleşmesinden boyutun külli yeteneği meydana gelir. Yani boyut akıl değildir. Boyutun sıfatsal niteliği akıldır.
Bazı iyonların sıfatsal etkisi sert olur. Bunlara kara frekanslı iyonlar diyelim. Demir gibi iyonlara kara frekanslı boyutlar dersek Bu boyutları kuşatan manyetik liflerde sert frekanslı olur. Somut boyutun sert frekanslı manyetik gövdesi oluşur. Feraseti kara frekanslı olur. insanların, hayvanların, bitkilerin, bulutların, gezegenlerin, yiyeceklerin dokularına kav katar, manyetik kolları dokulara sert bağ lifi olur. Kan ve enerji akışını azaltır. Doku yeteneği güçsüz kalır, görevini tam yapamaz, ölüm süreci başlar.
Altınında yumuşak frekanslı boyut diyelim. Beyaz frekanslı ferasetler oluşur. Beyaz ferasetlerin manyetik kolları yumuşak bağ lifi olur, dokulara kan ve enerji akışını hızlandırır . yetenek güç kazanır. Görevini süper yapar.

Hilebazlık, hırsızlık gibi korkulu duygular kara frekanslı, hırslı, ihtiraslı, kaprisli, fesat, hoyrat, kibirli, gurultulu, sinkaf, Sernaz, fitne, haset, israf, pinti gibi kötü ruhlu ,korkunç imgeler yaratır.sıkıntılı ruhlar oluşur. Yani somut imgeleri manyetik yetenekleri korkunç, kötü ferasetli olur. Hilebazın işi insanlara kötülük yapmaktır, zara vermektir. Bu yapıdaki feraset kendi karakterinde fenomenler oluşturur.

Hiç yorum yok: