25 Ocak 2011 Salı

Dua imgeleri dokulara manevi güç katar bağışıklık sistemini güçlü, yetenekli, zarafetli, basiretli, feyizli, başarılı yapar. Marjinal imgeler dokulara kav katar, kavlaştırır. Detay sitelerimde 10000ahmet ahmet101

Çok şiddetli duygular beyin ve diğer dokuların ritmini bozar, birey gizemli aleme geçer. Sık, sık tekrarlanırsa günlük yaşamda zaman, zaman gizemli alemi yaşar detay ankara38 10ahmet

Zikirlerde gizemli olan erdemli feraset irade olur. Birey nurlu gizemli alemi yaşar. Sık, sık tekrarlanırsa günlük yaşamda zaman, zaman gizemli alemi yaşar. Detay yazarahmetaslaner 05ahmet de
*****

GİZEMLİ AKIL
Çocukken Anamın yüzünde yara çıkmış. Sokakta oynarken beyaz sakalı dede elini yüzüne sürmüş ve kaybolmuş. 3-5 gün sonra yara iyi olmuş. Bu olay bir mucizedir. Mucizeyi anamın gizemli aklı yaratmıştır.
Rüya, telepati, nazarlar, mucize, yağmur, kasırga, met- cezir, ay, güneş tutulması, dağların ateş fışkırması , deprem, kasırga gibi gizemli olayların kaynağı belli değildir.
İnsanlar gizemli olayları doğa üstü güçlere bağlamış, tanrılar yaratmıştır. Her tanrıya kendi sıfatında isim takmıştır. Zeus, Atena gibi.
GİZEMLİ BEYİN MİTLERDEN dini fenomenler yaratmıştır. beyaz sakalı dede misali.
Gizemli beyin somut beyinde ne varsa ve çevremizden , yıldızlardan, galaksiliden gelen şifreli dalgalardan türlü çeşitte milyonlarca ucubeler oluşturur.. dünyadaki her varlık kendi kopyası olan ışıktan ışın varlık üretir. Aynadaki görüntü misali, görme merkezindeki resimler timsali . her an görme merkezine 300 bin tane ışn varlık girer. Dünyadaki varlıklar sonsuz sayıda ışın varlıklar üretir. Işın varlıklar dünyayı, gezegenleri kuşatır, sonsuzluğa uzanır. Yıldızı, galaksiyi oluşturan atomlar kendi sıfatında, fıtratında manyetik dalga yayınlar. Gizemli beyinde boyut olur.
Dini fenomenler gizemli aklın eseridir. Fıtratı aynı olan fenomenler birbirine kilitlenerek tek feraset oluşur.
Bugün dinsel imgeler oluşuyor mu. Oluşuyor. Din alimleri kitaba aykırı olanları hurafe olarak dışlıyor.
Her şey külli iradeye bağlanmazsa tanrı eksik, aciz, yetersiz olacak. Külli nitelik yok olacak. Hain şeytan, zalim zebani, yamyam gibi ilkel, basit, adi, vahşi, kötü mahluklar tanrının kanıtı, göstergesi, simgesi, şifresi, fıtratı, kodu, fenomeni olacak. Tanrı kötü sıfatlı olacak. Mahluklar konumunda olacak. Külli irade yok olacak.detay sonsuz savlarımda.

Hiç yorum yok: