19 Ocak 2011 Çarşamba

Gözden giren güzel desen boyutları, kulaktan giren güzel ses boyutları, burundan, dilden giren güzel boyutları insan ve hayvan beyni güzel yol haritası yapmıştır.
Korkulu, tehlikeli, Zaralı boyutlardan marjinal yol haritası oluşturmuştur. İnsan beyni güzel boyutlardan erdemli imgeler yaratmıştır. Marjinal boyutlardan marjinal imgeler üretmiştir
Beyin dokularına kilitlenen hilebaz, hoyrat gibi kötü tümcelerden oluşan marjinal boyutlar beyin düzleminin ritmini bozar. Beyin düzlemine kötülük yapar, zarar verir. Marjinal yapar Marjinal fıtratlı, kötü alan oluşturur. Marjinal beyin alanı kötülük yapma, zarar verme yeteneği kazanır.erdemli alanlar ilik yapma, güzeli oluşturma yeteneğinde olur.
Marjinal alan kendi fıtratında, frekansında marjinal dalgalar yayınlar. Marjinal dalgalar bireyin, çocuklarının dokularına kilitlenir sert bağ lifi olur, kav katar, ruhunu hezeyanlı yapar.çevredeki dokulara da kilitlenir sert bağ lifi olur, kavlaştırır kav katar.
Marjinal alanlardan marjinal ferasetler oluşur. Marjinal gövdelere kilitlenen manyetik dalgalardan devasal büyüklükte, güçlü marjinal gövdeler meydana gelir. Erdemli ferasetlere kilitlenen manyetik dalgalardan devasal manyetik gövdeler meydana gelir.
Beyindeki marjinal bölgelerin yarattığı marjinal vürisler, mikroplar gibi, büyür, güçlenir. Çoğalır korkunç yetenek, şifre, güç kazanır. Başta bireyin kendi ruhunu, çocuklarının ruhunu hezeyanlı yapar. Dokularına sert bağ lifi katar, kavlaştırır. Doku bağdaşıklık sistemine kan akışı ve çevreden beyaz enerji akışı azalır. Güçsüz kalır. Görevin tam yapmaz. Erdemli dalgalar yummak bağ lifi olur, kan ve beyaz enerji akışını hızlandırır. Doku Yetmeği süper güç kazanır. Bak diğer bölümlere.
Detay manyetik varlıklarda.


Erdemli ferasetler kötü sıfatlardan münezzehtir. Ben erdemli ferasetlere hayranım, sevdalıyım. Erdemli ferasetler bende erdemli tanrı olgusuna ilham olmuştur.
Teolojik açıdan her şey külli iradeye dayanır. Cüzi ve tabiat olayları gibi Tüm olaylar külli kadere dayanır, taktire bağlıdır, levhi plandan kaynaklanır.

Kozmik açıdan- her şey şartlar zaruretine dayanır, natürel olur. Taktir, tecelli, kader, plan, program, donatım, tasarım yoktur.
kardeş boyutlar evrimleşir ata fıtratında dal boyutlara dönüşür. Tüm varlıklar denizdeki ata hücrelerin evrimleşmiş boyutlarıdır. İnsan enerjiden oluşan en son, en muhteşem , en mükemmel boyuttur.
*****
Demek ki beynimiz erdemli ve marjinal bölgelerden mürekkep. Erdemli akıl iyilik yapar. Marjinal akıl kötülük yapar.

Alim ne demiş rüzgar eken fırtına biçer demiş . bende diyorum ki erdem eken kat, kat iyilik biçer. İşte kozmik adalet budur.

**** SINIRLI HÜRRİYET formülünde dünya insan ve hayvanlar için özgür yaşam alanı olur. Beyin ve türlü boyutlarla donatılmış boyutların yaşamı kendi akıllarına yani cüzi olaylar cüzi iradeye dayanır. dayanır.
Bu formül külli iradeyi çürütüp, hiç yaptığı gibi , özgür alanda sevap ve günahın dışındaki gökten gelen taktir, tecelli, kader, hayır, şer gibi tüm itikatlarda çürür, hiç olur. Bir itikadı çürütmek ilahi kitapların sanal olduğunun kanıtıdır.
Eremli ferasetler kötü sıfatlardan münezehtir. Marjinal fenomenlerde külli iradeyiçürütür hiç yapar. Bir keramet ehli evren yoktur, tanrıdan başka varlık yoktur demiş çünkü şeytan, yamyam gibi varlıklar erdemli ferasete ers düşer. Tanrı kötü sıfatlı olur. detay sonsuz savlarımda

Hiç yorum yok: