29 Mayıs 2015 Cuma

 İLK VARLIK
  büyük patlamada atom çekirdekleri oluşmuştur. bilme göre en büyük çekirdek protondur.  bir tanesi   10 eksi 33 cm -gr. dır. bundan milyonlarca daha küçük çekirdekler vardır.  bir kısmı  başı boş olarak büyük hızla galaksilerde veya evrende yörünge çizerler.
 çekirdekleri manyetik dalgalar ( enerji tanecikler )  bir iplik yumağı gibi kuşatır. çekirdeğe yakın bölgede çok sık olduğundan çekirdek dokusu oluşur, dokudan sonra manyetik gövde ve manyetik kollar oluşur.
 manyetik dokuların kilitlenmesinden atomlar oluşur. atomların kilitlenmesinden kompleks varlıklar oluşur. örneğin 2 Hi + 1 Ok = su
 tabii ki tüm olaylar  kendine has kozmik şartlar, sebepler zaruretine dayanır. detay evrenin oluşumu sav.
*****
 evren somut ve kopya varlıklardan oluşur.  her varlığın manyetik gövdesi, manyetik ve ışın kopyası vardır.  evrende trilyonlarca çeşitte ve sonsuz sayılarda kopya varlıklar vardır.
 örneğin  her an dünyanın  300 binden fazla ışın kopyası oluşur. aynadaki görüntü misali.
varlıkların kilitlenmesinden  acayip varlıklar oluşur. örneğin  kopya şarkı varlıkla kopya eşşek varlığı uykuda beynimiz algılarsa rüyamızda şarkı söyleyen eşşek görürüz.
 insan başı ile kurbağa  kilitlenirse insan başlı kurbağa oluşur. 
 insan, araba, şeytan, tanrı gibi somut beynimizde var olan tüm varlıkların kopyası hem beyinin manyetik gövdesinde hemde evrende mevcuttur.
     kopya şeytanla  kopya çakal kilitlenirse ucube oluşur. detaylar iç sayfalarda. 

Hiç yorum yok: