9 Mayıs 2015 Cumartesi

 göz,dil,burun, kulak, deri   sinirlerinden  beyin merkezlerine  varlığın özelliğinde enerji akar, varlığın biyo kopyası  oluşur,  kopya boyutlar bilgi varlıklardır. beyin bilgi boyutlardan yeni bilgi boyutlar oluşturur. beyinin, beyindeki varlıkların ve tüm varlıkların manyetik gövdesi vardır. tüm varlıkların sonsuz denecek sayıda ışın ve manyetik kopyaları oluşur.
  gizemli olaylar manyetik iradelere dayanır. örneğin fakültede bir genç babamın boğazında yara vardı  her gün ışın tedavisine  getiriyordum. benim boğazım dada yara oluşur diye çok korkuyordum dedi. korktuğum başıma geldi boğazım yara oldu.pekiyi kim  oluşturdu. gencin manyetik beyni  oluşturdu. örnekler, detaylar manyetik alem savlarımda.
*****   tanrı kötü, vahşi sıfatlardan münezzehtir. tanrının giysiye, beslenmeye, gıdaya ihtiyacı yoktur. öyle ise tanrının elleri, ayakları, midesi, kalbi, ciğerleri, gözleri, kulakları kısacası vücudu yoktur. her şey beyin gücüne dayanır, beyini ile görür, işitir. göz, kulak, ayak, kol gibi organlara ihtiyacı varsa, bunlara muhtaç  ve bağımlı olur. aciz, yetersiz olur. detay sonsuz savımda.
**** doğal gaz, odun, kömür enerji kazanırsa molekül bağları kopar, manyetik gövdenin bir kısmı aleve dönüşür, moleküller kül olur, bir kısmı duman olur.
    depodan borularla makineye benzin, doğal gaz akar.   boruya mıknatıs bilezik dakılırsa. mıkanatısınmanyetikkolları  borudan akan moleküllerin bağliflerini parçalar, manyetik gövde parçalanır, ateşlemede daha fazla enerji açığa çıkar,  atık olan duman, tütün azalır.  
****   

Hiç yorum yok: