27 Mayıs 2015 Çarşamba

 bilme göre evren bir atom hacmindeki  tin maddenin kütlenin patlamasından oluşmuştur. bir atom hacim bir gramın 200 binde biri kadardır. bence   6-7 bin k.m çapındaki manyetik kütlenin patlamasından evren oluşmuştur. detay evrenin oluşumu savımda.
****
  bence hiçbir şey teolojik değildir kozmiktir. detay sonsuz savımda.
******
  olayların büyük bir kısmı  metafizik yani manyetik boyutlara dayanır. detaylar manyetik alemlerde .
*****
 ilahi aşkta dokulara en güçlü, en kudretli feyizli enerjim akar. Allah- a aşık olan  kara sevdalı Allah dostlarının  gözünde mal, mülk, şan, şöhret, saray, villa anlamsız olur. Allah dostları tüm varlıklarını Allah yolunda ifa eden fakirler-dir.
*****
 medeni ifşaatlarda dokulara pozitif enerji akar. örneğin helal nema yani dürüst kazanç ve gençlerin yaşlılara, bayanlara, insanların hamilelere otobüslerde yer vermesi gibi güzel  davranışlar.
  hilebaz ve vahşi ifşaatlarda  dokulara negatif enerji  akar. örneğin  hilebaz metotla nema, unvan, şan, şöhret, makam, servet, iş kazanması gibi   vahşi fonksiyonlarda.
****
   faiz haram değildir,  tefecilik haramdır.  fahiş fiyatla ticaret yapmak haramdır, hilebaz kuralı metot yapmaktır. hilebazlık  hırsızlığın gizemli şeklidir.
     

Hiç yorum yok: