2 Mayıs 2015 Cumartesi

 beynindeki adam senin parçan dır, bir boyut undur. bu adam  iyilik yaptıysa aktif olunca sana, nesline iyilik yapar.  kötülük yaptıysa aktif olunca sana, nesline kötülük yapar, acı çektirir.
-------
 evrenin oluşumu
  büyük patlamada oluşan enerji tanecikler bir merkez etrafında  çok yönlü olarak dönerler, devasal sayıdaki taneciklerden atom çekirdeği oluşur.  çekirdek kütleyi içten ve dıştan devasal sayıdaki enerji tanecikler kuşatır çekirdek dokusu oluşur. çekirdek dokusunu kuşatan devasal sayıdaki enerji  taneciklerden çekirdek dokusunu kuşatmasından çekirdeğin manyetik gövdesi ve manyetik kolları oluşur.  çekirdeklerin manyetik gövdelerinin kilitlenmesinden türlü nitelikte atomlar  oluşur. manyetik atomların kilitlenmesinden yıldızlar, manyetik yıldızların kilitlenmesinden galaksiler, manyetik galaksilerin kilitlenmesinden evren oluşur. detay  evrenin oluşumu savımda.
*******
 yıldız, gezegen gibi kendi ekseni etrafında dönen varlıklardan gelen, fırlayan, yansıyan ışınlar, uydular dik açılı olmaz, dar açılı olur.
 yer küre ışık hızında  güneş çevresinde dönmeye başlasa 3-5 saate  ışın halinde dar açıdan güneşin merkezine  gider, bu eksen etrafında hızla döner.  x yıl sonra yıldızlar ve gezegenler   ışın haline gelecekler, evrenin merkezine kilitlenecekler, ay   büyüklüğünde kütle oluşacak, döne sel hareketten bu kütle patlayacak dar açıdan ve geniş açıdan  helezon çizerek 600- 700 milyon ışık yılı sonra atom çekirdekleri oluşacak..
**** beynimizdeki bilgi varlıkların ve evrendeki her varlığın  sonsuz denecek sayıda kopyaları oluşur. bu kopyalar uykuda göz merkezine akarsa şekil ve renk, işitme merkezine akarsa ses, koku mmerkezine akarsa koku olarak algılarız.
****

Hiç yorum yok: