25 Mayıs 2015 Pazartesi

ruhsal (  manevi - metafizik ) gıda
  insanların maddi gıdadan daha çok  ruhsal gıdaya ihtiyacı vardır. her varlık hem kendi dokusuna, hem de çevredeki varlıkların dokusuna kendi niteliğinde kopya atom katar. detay iç bölümlerde.
******  kutsal varlıklar insanların ümit, güven, başarı, güç kaynağıdır.
****
bence her varlığın manyetik dokusu, manyetik gövdesi, manyetik kolları vardır.manyetik doku ve manyetik gövde  somut atomların manyetik kopyasıdır.
 yediğimiz, içtiğimiz gıdaların manyetik dokularının bir kısmı parçalanır. misal % 30 - 40 manyetik kopya atomlar kana karışır.   kandan kendi niteliğindeki  dokulara kilitlenir. dokulara güç katar, ezileni, kırılanı , eğilen i tamir eder. doku yuvanın içinde sürekli dönen, oval yörünge çizen çekirdek  dışarı enerji atar çekirdeği kuşatan manyetik dalgalar boşalan hacme akar. dokuyu kuşatan manyetik dalgalar manyetik gövde ve manyetik kolları büyütür.
geri kalan çekirdek ve manyetik doku atık olur.
******
 kesinlikle vahşi tanrı yoktur. yüce Allah vahşi özelliklerden münezzehtir.
 fenomenler tanrının kanıtıdır, sıfatlarının sembolüdür, isimlerinin tecellisidir denklemi yanlıştır. çünkü  cennet, çiçek, kelebek, bereket, rahmet yüce Allah-ın  kanıtıdır, sıfatlarının sembolüdür, isimlerinin tecellisidir. amenna.
 cehennem, sel, deprem, kıtlık, kuraklık, yırtıcı hayvanlar, özürlü doğan bebekler, kör, topal olan mahlukat vahşi iradeli, zalim özellikli, merhametsiz, barbar, gaddar  tanrının kanıtıdır, sıfatlarının sembolüdür, isimlerinin tecellisidir. kesinlikle vahşi tanrı yoktur. yüce Allah vahşi özelliklerden münezzehtir. öyle ise ya evren yoktur, evren varsa detay sonsuz savımda.

Hiç yorum yok: