16 Mayıs 2015 Cumartesi

 yaşam bilgi varlıklara dayanır,  bilgi varlıklar geleceğe kader katar.

&&&&&&&
BİR İNSANDA  ONUR KALMAZSA, HASİYET, ŞEREF, İZZET, MERHAMET, NEZAKET GİBİ ERDEMLER ÖZDE OLMAZ, GÖZDE, SÖZDE OLUR. ERDEMSİZ İNSAN HER ŞEYE ŞABLON OLUR.
*****
   en az  100 milyar k.m. den daha uzakta olan kutup yıldızının ışığı  bir yılda  gelir. yani  bu gün gördüğümüz yıldız 2014 yılına aittir.
peki 100 milyon  ışık yılında gelen yıldız görüntüsü  100 milyon yıl öncesine ait olmaz mı. yani bu yıldızın manyetik , veya ışın kopyasını görürüz.  en güçlü elektro ışın dalgaları dahi  trilyonlarca k.m. uzaklıktaki yıldıza  2 dakikada varıp, yansıyacak hızda olamaz.
*****
 ilkel çağdan bu güne kadar insanların beyninde hangi bilgi varlıklar yani fenomenler oluştuysa  bunların ışın ve manyetik kopyaları manyetik evrende vardır.  hemde her birinin milyonlarca katında. her varlığı manyetik ve ışın kopyaları manyetik kopyaları vardır. hemde her biri milyonlarca. yani  manyetik evrende milyonlarca kopya dünya vardır.  
*****
olacak olayların bir kısmı manyetik beyinde ve manyetik evrende daha önceden oluşur.
  çünkü şartlar, sebepler, zaruretler daha önceden oluşur. insanların ve varlıkların manyetik alem şartlarında neler yapar, neler yaşar.  trilyonlarca türlü fenomenler oluşur. dikkat. insan ve mahlukların beyinleri manyetik bilgisayar konumundadır.
  manyetik beynimizden ve manyetik alemden uykuda somut beynimize  bazı fenomenler akar. rüya olarak görürüz. bir kısmı geçmiş, bir kısmı  ucube, bir kısmı da gelecektir. milyonda biride kaderimizdir. 
*****
  kopya varlıklar ve tüm varlıklar enerjiden oluşan fenomenlerdir.

Hiç yorum yok: