15 Mayıs 2015 Cuma

dünya milletlerine çağrı 
 en geç 1000 sene içinde  galaksiler seyahat seviyesine ulaşmalıyız. dürüst demokratik ferasetle ve  savaş sanayinin iptali ile. erdemli, basiretli, merhametli, nezaketli, otantik, fantastik duyguları oluşturarak, güçlendirerek. insanlar zararlı boyutlardan sıçrar, istediği boyuta geçer .  hiç bir şeye muhtaç ve bağımlı olmayan beyin 10 üssü 22 tane yıldız vardır. bir yıldız enerji bir beyine bol- bol yeter. bu sayıda nüfus sabitleşir.
 *****  göz, kulak gibi  beş kanaldan beynimize giren bilgi montların sonsuz denecek kadar çok sayıda manyetik kopyaları vardır. manyetik beyinlerin kilitlenmesinden  bilgisayar konumunda evrensel manyetik beyin oluşur.
 manyetik bilgi montlar  evrensel beyine kilitlenir. aynı tümceler sık- sık tekrarlanırsa  manyetik beyindeki ve evrensel beyindeki bilgi montları güçlenir.
 besmele, paylaşma, nezaket, basiret, sevgi, saygı gibi erdemli, güzel bilgi montları;
1-  kendi dokusuna, evrenin dokusun güç, yetenek gibi feyizli mineral ve iyonik beyaz enerji katar,
2 bireye ve  nesline iyilik yapar,
3-   külli irade çevreye iyilik yapana ve nesline iyilik yapar.
  hilebaz fıtratlı, hoyrat nitelikli, şeytan ruhsatlı vahşi bilgi montlar çevreye zarar verir, kötülük yapar. manyetik  beyindeki bilgi montlar ve külli irade bireye ve nesline kötülük yapar, zarar verir.
*****
 tanrı buda  Hinduların umut, huzur, güven, güç kaynağıdır.
 doğa üstü  varlık, fenomen yoktur. fizik ötesi vardır. detay iç sayfalarda. 

Hiç yorum yok: