10 Mayıs 2015 Pazar

 hilebaz metotla devleti hortumlayan, toplum sırtından geçinen izzetsiz ferasetler devleti kandıran, toplum sırtından geçinen, yasaları hiçe sayan, kul hakkı yiyen günahkarlardır.  hilebaz nitelikli, hoyrat   özellikli, şeytan ruhsatlı vahşi ferasetler  devlete, millete, hükumete, adalete,  ekonomiye zara veren, ülkeyi ileri uygarlıklara muhtaç eden utanç oluşturan, devlete kalleşlik yapan sahtekar vicdansızlar dır. çadır töresini devlet yapan zahiri rahmani görünen, batını şeytani olan onursuz, iffetsiz boyutlardır.
    külli irade bu dünyada izzetsiz ferasete, yuvasına, nesline öyle zarar verir ki, öyle kötülük yapar ki azap, gazap girdabında kazalar, belalar yaşar ruhu hezeyandan dengesini kaybeder, tüm hayatı kasırgalı, fırtınalı olur.
   devletten yeşim kartı alıp ta lüks araba ile sükse satanlar,  kahvede sabahtan akşama kadar okey,  batak oynayan izzetsiz ferasetler devleti kandıran kalleşler dir, toplum sırtından geçinen sahtekarlardır,  yetim hakkı yiyen izzetsiz, vicdansız ferasetlerdir..
  öğretmen olduktan sonra benim amacım hilebaz gibi vahşi ferasetleri eritmektir, dürüst, erdemli ferasetleri güçlendirmektir. bu alanda çok mücadele etim.

Hiç yorum yok: