31 Mayıs 2015 Pazar

 büyük patlama
 bence enerji taneciklerden oluşan 4 veya 5 bin k.m. çapındaki manyetik kütle  içe dönük döne sel hareketten sıkıştı, sıkıştı.... ve parçalandı,  enerji tanecikler dar açıda fırladı. detay evrenin oluşumu savımda.
 her varlık atomlardan oluşur her varlığın ışın ve manyetik kopya boyutları vardır devasal sayılarda. 
 çevremizdeki yıldızların, gezegenlerin, bitkilerin, hayvanların, madenlerin kısaca tüm varlıkların koya atomları vücudumuza girer, kendi niteliğindeki atomlara kilitlenir güç katar.
----- evrende var olan somut veya kopya varlıkların veya parçalarının,  kilitlenmesinden devasal sayılarda yeni varlıklar oluşur. aynı formül  somut beynimizin manyetik gövdesi içinde geçerlidir.
---- dünya ekseni etrafında hızla dönen manyetik tanecikler  çarptıkları nüveleri eksene doğru iter dar açılı ivmeden dolayı. yani yer çekimi  veya çekme olayı yoktur. detay iç sayfalarda.
-----   ikinci ihtimal
    kromozomlar ete, kemiğe büründü  mahlukat ve bitkiler oldu.
 1 veya 2 milyar yıl önce  göllerde sulu, sıcak çamur kaynıyordu. bu çamur balçıktır. o günkü şartlarda ışın, manyetik ve somut  atomlar kilitlendi  krom ozonlar oluştu. 500 veya 800 milyon  sene sonra  hayvanların, bitkilerin ilkel ataları oluştu. bu formül denizler içinde geçerlidir.  met- cezir olayından  varlıklar karada kaldı ve dünyanın her tarafına yayıldı.detay iç sayfalarda.

Hiç yorum yok: