17 Haziran 2015 Çarşamba

   KARANLIĞI YIRTAN MEŞALE
   tüm varlıklar evreni oluşturan kardeşlerdir. insanların birer parçasıdır.
 merhaba dostlar, yıldızlar, gezegenler, tüm varlıklar. kaderiniz muhteşem olsun ruhunuz feyizle dolsun.
    GİZEMLİ OLAYLAR
 her varlığın manyetik gövdesi vardır. somut ve manyetik gövde iş yapma yeteneğine sahiptir.  örneği  met - cezir gizemi manyetik ayın eseridir.
 nazar, ölümcül kazalardan kurtulmalar manyetik beyinin eseridir. gizemle ilgili olaylar, deneyler iç sayfalarda.
 yıldızların, gezegenlerin, çevremizdeki varlıkların, giysilerin, ayakkabıların, beynimizdeki varlıkların ruhumuza, dokumuza manyetik etkisi vardır. bu gizemin detayları iç sayfalarda.
 ----- 
 bilme göre evre bir atom büyüklüğündeki kütlenin patlamasından oluşmuş   yani  1 bölü 20 milyon c.m. küp şekerden 100 milyar tane galaksi büyüklüğünde pamuk şekerler oluşmuştur.
enerji taneciklerin tek eksen etrafında kilitlenmesinden evrenin somut kütlesi oluşmuştur. bilimsel olarak somut kütle patlar  40 milyar yılda yıldızlar oluşur. belkide 400 milyar yıl sonra varlıklar enerji tanecike dönüşür, odak noktasında tek kütle oluşur. evren kapalı sistemdir. olay dönüşümlü olarak tekrarlanır.  olay sonsuz deva tekrarlanmıştır, sonsuz defa tekrarlanacaktır.
*****bence büyük patlamadan önceki kütlenin çapı 6  veya 7 bin k.m. dir. 
 bence  1 c.m. küp kütlede  900 trilyon üssü 100 bin tane  enerji taneciği vardır. bu sayıya A  diyelim patlayan kütlede  10 üssü 24 c.m. küp olur. bu hacmi A sayısı ile çarparsak evrenin kaç tane enerji taneciğinde oluştuğunu buluruz. 


Hiç yorum yok: