15 Haziran 2015 Pazartesi

   BAZI ÖN BİLGİLER
  erdemli bilgiler üzerine inşa edilen  yaşam  muhteşem olur.  hilebaz fıtratlı bilgiler üzerine inşa edilen yaşam hezeyanlı olur.
çevremizdeki varlıkların,yıldızların, gezegenlerin ,galaksilerin  kopya boyutları  dokularımızda ki ilgili atomlara kilitlenir hem güç katar, hemde manyetik gövdesini büyütür. manyetik  gövdeden kopan kopya boyutlar evrene dağılır. her varlığın hem manyetik gövdesi hemde trilyonlarca ışın ve manyetik kopya boyutu vardır. daha mükembelleri, muhteşemleri oluşur. 
 kopya ve somut varlıklar kilitlenir farklı varlıklar oluşur. somut ve kopya varlıklar parçalanır, parçalar başka varlıklarla kilitlenir
  farklı varlıklar oluşur.   örneğin bitkiler, hayvanlar, denizler, gezegenler, türlü nitelikte yıldızlar oluştu.
  peki ses ile koku boyutu kilitlenirse, kopya Ahmet ile kopya kurbağa kilitlenirse kopya aslan ile kopya tavşan kilitlenirse  rüyada nasıl görünür. 
 somut evren yoktur. manyetik evren tüm varlıkların manyetik gövdesidir. rüyamızda manyetik evren nasıl görünür. evliyaların, peygamberlerin, mitlerin, efsanelerin, masalların, hikayelerin kopya fenomenleri ve kopya bilgi boyutları nasıl görünür. bunların kilitlenmesinden veya parçalarının başka varlıklarla kilitlenmesinden oluşan kopya bilgi boyutlar ve kopya varlıklar rüyada nasıl görünür.
 gitmediğimiz yerleri rüyamızda göre biliriz. yani bu yerlerin kopya boyutları uykuda somut beyne akmış olabilir.  olacak  manyetik beyinde daha erken oluşur yani yaşayacakmışız olayı daha erkenden rüyamızda görebiliriz. milyonda bir ihtimal. yada başkasının yaşadığı benzer olayın kopyasını uykuda görebiliriz. 
-----
 yaşam hem  soğan, ekmek, su gibi maddi gıdaya, hemde  sevgi, nezaket, zarafet gibi erdemli manevi gıdaya dayanır.  erdemli bilgi varlıkların manyetik gövdeleri ( ruh )  manevi gıda ilen beslenir. manyetik kolları dokulara yumuşak bağ lifi olur.
  şeytani bilgi varlıklar  her şeye  ve dokularımıza kav katar, sert bağ lifi olur.  detaylar iç sayfalarda.
-----
  manyetik bilgisayar olan külli irade iyilik yapana ve nesline iyilik yapar, kötülük yapana ve nesline kötülük yapar. somut atomlar somut bilgi saraylardır, kopya atomlar manyetik bilgi saraylardır.
--- manyetik evrende ( alemde )  sonsuz sayıda  denecek kadar ışın ve manyetik kopya varlıklar vardır.
 30- 35 milyar yıl öncesinden bugüne kadar  olmuş varlıkların, bilgi varlıkların her birinin milyonlarca kopya boyutları oluşmuştur. 
yıldızları  kuşatan manyetik plazmadan manyetik galaksiler oluşur. galaksi plazmadan  manyetik  evren oluşur. yani somut evren yoktur. ancak büyük patlamadan önce 6- 7 k.m. çapında somut kütle vardı. evren kapalı sistemdir, olay dönüşümlü tekrarlanır  ezeli ve ebediyen. döne sel ivmeden.
 &&&&&&&&&&&&&&&&

i

 bilimsel evren bir atom büyüklüğündeki tin kütlenin patlamasında oluşmuştur. bence 6- 7 bin k.m. çapındaki oval  enerji ( manyetik ) kütlenin patlamasından oluşmuştur. neden patladı dönemsel ivmeden. neden evren oluştu döne sel ivmeden. milyarlarca yıl sonra dönemsel ivmeden tek kütle tekrar oluşacaktır. evren kapalı sistemdir, olay dönüşümlü tekrarlanır. olay ezeli ve ebedidir.
  güneşi oluşturan kütle çapı 1 c.m. dir yani bir gr. şekerden güneş büyüklüğünde pamuk şeker oluşmuştur.
----  somut ve manyetik beynimizdeki bilgi varlıklar olacağa, geleceğe kader katar. manyetik alemdeki kopya bilgi varlıklar peygamberlerin, evliyaların, bilim, sanat, fikir adamlarının hatta sıradan insanları uykuda beynine akan rüyalardır. insanlara ilham ve irfan kaynağı olur.  somut varlıklardan nasıl ki envayı çeşitte varlıklar oluştuysa. manyetik plazmada daha mükemmel, daha ihtişamlı, daha muhteşemleri oluşur. detay iç sayfalarda

Hiç yorum yok: