5 Haziran 2015 Cuma

enerji taneciklerden başka hiç bir şey yoktur. her şey enerjiden oluşan fenomenlerdir. örneğin zaman, ses, koku yoktur. dünyanın ekseni etrafında bir dönüş  sürecine bir gün denilmiştir. bigün cümlesi beyinin enerjiden oluşturduğu bilgi varlıklardır. titreyen cisimden cismin kopya atomları yansır beyinde ses bilgi varlıkları oluşur. bildiğimiz her şey beyinde enerjiden oluşan bilgi varlıklardır.  beyin var olan bilgi boyutları kilitler yeni kompleks bilgi boyutları yaratır.  örneğin insanlar, arabalar, şeytanlar tanrı v.s.
  tüm varlıklar kutsaldır çünkü yıldızların, gezegenlerin, insanların, hayvanların, denizlerin, bulutların, bitkilerin  kısaca tüm varlıkların  kopya atomları dokumuzdaki kendi niteliğindeki atomlara kilitlenir  güç ve manyetik gövde katar. detaylar iç sayfalarda. bence  bir kromozomda  milyarlarca gen vardır, her gende milyonlarca kot vardır. her kot bir özelliğin şifresidir. atalarımızın da kotları vardır..
   ------
 uykuda beynimizden perde kalkar dürbünler manyetik aleme bakar, bilgi merkezlerine  hobisel bilgi akar.
--- vahşi duygular sigara zehir gibi hem ruhumuzu, hem çevremizi cayır, cayır yakar. yaktığı boyutlara azap içinde bakar.
------
 10 katlı binanın ışın kopyası camdan içeri akar. kopya varlıklar duvardan içeri akarda algı açımızın dışında olduğu için göremeyiz.  ancak televizyonda görürüz...
----- zikirde  kendinden geçen beyin perdesi manyetik aleme açılır. hobisi olan kutsal fenomenler bilgi merkezlerine akar. bazıları bu ağırlığı kaldıramaz beyinin kimyası bozulur.
-------
 tanrının gaddar ismi, barbar sıfatları, vahşi iradesi , vahşi özellikleri olmaz. şeytan, cehennem, zebani gibi
 vahşi varlıklar vahşi özelliklerin, vahşi sıfatların, vahşi isimlerin, vahşi fıtratın kanıtıdır, göstergesidir, sembolüdür.
   yüce Allah ilkel, adi, basit, gibi kötü niteliklerden, vahşi özelliklerden münezzehtir. detay sonsuz savımda.
------
 bir varlığın en az 8 - 10 tane boyutu vardır: uzunluk, genişlik, yükseklik, hacim, şekil, karanlık gövde v. s.
----
 gördüğümüz, işittiğimiz, kokladığımız her varlığın beyin ilgili merkezlerinde  kopya boyutları oluşur. beyin var olan boyutlardan yeni varlıklar yaratır. örneğin araba, , dev, şeytan, tanrı v.s.
-------
 ilkkel çağda yer ve gök , bereket, savaş tanrıları hangi bilgilerin  kilitlenmesinden oluştu. evliyanın biri neden evren yok demiş. detay sonsuz savımda.


Hiç yorum yok: