16 Haziran 2015 Salı

 tezlerimin detayları, örnekleri, deneyleri iç sayfalarda. 
beynimizdeki bilgi varlıklar, somut varlıklar, kopya varlıklar yani tüm varlıklar enerjiden oluşan boyutlardır.
 kopya varlıklar somut varlıkları oluşturan atomların kopya boyutudur.  aynadaki görüntü misali.  bir varlığın 100 milyardan fazla kopyası vardır. hemde yıldızların, dünyanın oluşumuna kadar tüm safhaların kopya boyutları vardır. ilkel hayvanların, bitkilerin oluşumundan evrim sürecinden bu güne kadar kopya boyutları vardır. envayı çeşitte, renkte, desende, fantastik, otantik gibi güzel  kopya bilgi varlıkların ve kopya varlıkların  gök yüzünde bulutlar gibi kat, kat oluşturduğu devasal renkler cümbüşü vardır. bu bulutlar uykuda veya zikirde somut beyne akınca insanların aklı başından gider.
-----
 çevremizdeki varlıkların kopya boyutları göz, kulak, burun, dil, deri yolu ile beyne akar. beyin bu varlıkların sentezinden yeni varlıklar yaratır.  elma yaprağında foto sentezle oluşan elma tohumu misali. bu olay karbon çağında oluşan ilkel hayvanlara ve bitkilere emsaldir.
--- ilkel atalarımız tabi yat olaylarının etkisinden  devler, cinler, şeytanlar, tanrılar yaratmıştır. bu varlıklarda enerjiden oluşan boyutlardır. beynimizde, manyetik beyinde,ilimlerde, kitaplarda vardır. devasal sayıda kopyaları manyetik alemde vardır.
---
 her varlığın manyetik gövdesi,  devasal sayılarda ışın ve manyetik kopyaları vardır. somut atomların, kopya atomların, somut  ve kopya varlıkların kısaca  her varlığın kendi çapında iş yapma yeteneği vardır. örneğin manyetik ay dünyaya türlü özellikler kazandırmış, denizleri met - cezir yapar. 
---  manyetik beynimizin arkasında evrensel güç ve külli irade vardır. şok duygularda  manyetik beyin bireyin amacını ifa eder. birey bilincinde olmaz örneğin- Çanakkale savaşında askerimiz ya Allah diyerek 200 kilo mermiyi sırtında taşımıştır. çocuğu olmayan türbede niyaz eden bazı kadınların çocukları olmuştur. peygamber denizin yarılmasına sebep olmuştur. peygamberlerin, evliyaların mucizeleri.   insanların yaşadığı iyi veya kötü gizemli olaylar manyetik iradenin  eseridir. detaylar iç sayfalarda.
 her olayın en az 5 boyutu vardır- sayısal, hareketsel, hacimsel, uzunluk, genişlik, yükseklik, manyetik gövde.
 nasıl ki denizde, yaprakta, beyinde  var olmayan yeni varlıklar oluştuysa manyetik alem dede envayı türde devasal sayıda oluşmuştur.  
----
  dürüst, güzel gibi erdemli bilgi varlıkların hikmetleri 1- hem kendi dokusuna hemde çevredeki dokulara pozitif enerji katar, dokulara yumuşak bağ lifi olur, beyaz enerji akışını hızlandırır.- 2-  olacağa, geleceğe güzel kader katar, tehlikeleri, kazalar, zararları önler veya azaltır- 3-  külli irade bireye ve nesline iyilik yapar.
  hilebaz fıtratlı, şeytan ruhsatlı, hoyrat nitelikli vahşi bilgi varlıklar 1- dokulara negatif enerji katar, sert bağ lifi olur,  beyaz  enerji akışını azaltır-2- kadere kötü pay katar- 3- küllin irade bireye ve nesline kötülük yapar.detay iç say.

Hiç yorum yok: