30 Haziran 2015 Salı

23 Haziran 2015 Salı

evrenin çapı en az 100 milyar ışık yılı uzunluğundadır. gittikçe uzayacaktır. çünkü her varlığın bir dakikada en az 10 tane ışın ve manyetik kopyası olmaktadır. deney : ay dedenin bir dakika kameraya alın. kaç tane ışın kopyası oluşu. peki 2 veya 3 milyar yılda kaç tane ışın kopyası oluşur.  bu formül yıldızlar, gezegenler, yer yüzündeki bitki, hayvan, deniz, bulut gibi tüm varlıkların oluşum, evrim süreçleri için geçerlidir. ayrıca kara delikten doğan yıldızlar, yıldızlardan kopan gezegenler dahi her varlık  manyetik evreni genişleten boyutlardır.
 her varlığın ışın ve manyetik kopyası olduğu gibi manyetik gövdesi de vardır. kopya varlıklar ve manyetik gövdeler somut varlığın atomlarının kopya boyutlarıdır.   manyetik gövdelere çarpan manyetik dalgalardan  kopyalar oluştuğu gibi  ışın ay misali, 
manyetik gövdeler büyür, büyür fazla bölüm kopar manyetik kopyası oluşur. hani güneşten gezegenler kopmuştu ya.
 *****
 beyinin manyetik gövdesinde yani manyetik beynimizde göz, kulak, burun, ağız gibi organlar yoktur. manyetik enerji gıda kaynağıdır. 
***** nazar gibi gizemli olaylar manyetik beyinin eseridir.  manyetik beyin manyetik bilgisayar konumundadır. somut atomlar birer somut bilgisayarlardır. her varlık kendi çapında iş yapma yeteneğine sahiptir.
*****
 şartlar, sebepler bilinirse olacak olmadan önce bilinir. örneğin hava raporları. detaylar iç say.
*****
  Avrupa dahil eski çağlarda  heykeller ve tabiat olayları merhametli veya vahşi tanrıların kanıtı  ve sembolleri idi. bugünkü filimler misali. detay sonsuz savımda.

Hiç yorum yok: