19 Haziran 2015 Cuma

sevgi, nezaket gibi erdemli iltifatlarda, dualarda, paylaşma gibi dürüst duygularda çevremizden dokularımıza ve ruhumuza  feyizli manevi enerji akar.  manevi enerji maddi enerjiden kat, kat üstündür.
   **** 
 haram nitelikli, şeytan ruhsatlı, hoyrat özellikli vahşi ferasetin esaretinden kurtulduğun an evliya olursun. ramazanda bazı kalpler uygar olur. ne ola camilerde tüm kalpler uygar olsa.
-----
çiçek gibi güzel boyutlar, güzel kokular, güzel sesler ilkel mahlukatta güzel duygular oluşturan bilgi varlıklardır. anne, baba sevgisi, otantik, estetik çevre, güzel bilgi boyutlar ruha, dokulara güç, yetenek, şifa, gıda, bereket katan  fantastik  boyutlardır.

----
 her varlık, her atom güç kazandıkça çevredeki dokulara ve kendi dokularına güç katar.
---- gelecekte dürüst,  güzel nitelikli erdemli  yani uygar olan toplum lider olacaktır.
-- iki ayaklı boyutu insan yapan özellik uygarlıktır.
******
yıldızların, gezegenlerin, binaların, arabaların yani her varlığın trilyonlarca ışın ve manyetik  kopya boyutları vardır. örneğin ay kütlenin güneş ışığından trilyonlarca kopya boyutu oluşur. gece görürüz.
*****
 BU GÜNÜN VE GELECEĞİN EN TEHLİKELİ HASTALIĞI SİGARADIR.
  yediğimiz, içtiğimiz, gördüğümüz, kokladığımız, işittiğimiz  her boyut beyinde oluşan kopya bilgi varlıklardır. bilgi varlıklarda acıkınca canımız çeker. beslendikçe güçlenir, manyetik gövdeleri büyür, devasal olur, manyetik kolları dokulara bağ lifi olur. güzel bağ lifleri yumuşak bağ lifi olur. beyaz enerji geçişini ve kan akışını hızlandırır hastalıkları siler atar.  hilebaz fıtratlı vahşi  kollar sert bağ lifi olur, enerji geçişini, ve kan akışını yavaşlatır. hastalık süreci başlar. hamlık bloku oku.
  uyuşturucu boyutlar ruhumuzu esir alır, kara pençesinden kolay, kolay kurtulamayız. hele sigara monatı ( varlık ) 30 - 40 sene sonra dokularımın , ciğerlerimin % 10 - 20 si zehirle doldu, hantallaştı, tortulaştı, gücüm yok oldu, yolda yürüyemedim, dizlerim ağrıdı 4 ayaklı oluruz, kalbim yoluk yoluk yolundu, ağrılar saplandı,  küt, küt çarptı, yerinden kopacak gibi oldu neredeyse canım çıkacaktı, ciğerim bir bölümü çürüdü, balgamla doldu öksürük başladı dört duvar arasında neredeyse boğulacaktım, canımı balkona attım, binalardan bunaldım, binalar arasından sonsuzluğa uzanan mavi ufuk aradım,, kalbim, boğazım daha neler, neler. bu sözlerim abartı değil yaşadığım gerçeklerdir. ey gençler  bir fırsatını bulun ve esaretten kurtulun. yaşlanınca ebediyen esir olursunuz. boğulacaktım

Hiç yorum yok: