23 Ekim 2016 Pazar

     MANEVİ GIDA
galaksilerin,yıldızların, gezegenlerin kısaca tüm varlıkların üç çeşit kopyası vardır, dokulara kilitlenen hücrenin manyetik gövdesi kopyaları  yutar, kendi özelliğini kazandırır, kopyalar manevi gıdadır.
hücreye taş, demir gibi somut varlıklar kilitlenirse  bu maddelerin manyetik gövdesi güçlü ise çevredeki dokuları yutmaya başlar ve ürerse kanser, kangıran, tümör oluşur. manyetik gövdesi zayıfsa hücreye gömülür. sistem hücreyi tamir eder veya atık yapar, yeni hücre oluşturur. yediğimiz maddelerin kis, pas, tortu, yağ gibi artıkları oluşur. sistem güçlü ise eritir, ter veya idrar yolu ile atar. zayıfsa  artıklar damar, doku duvarlarına kilitlenir, kan akışı yavaşlar, sistem güçsüz kalır, bir kısmını atık yapamaz hastalık süreci başlar, yağdan şişmanlık başlar.  hareket, su kan akışını hızlandırır. en doğal tedavi g. kore akapuntu, termal, yeşim taşlı masaj yataklarıdır. hamlık blokunu oku.  
 beyindeki erdemli varlıkların kopyaları feyizli manevi gıdadır. detaylar, örnekler, deneyler iç sayfalarda. en az 30 sayfayı sabırla, ön yargısız okuyun.

Hiç yorum yok: