16 Ekim 2016 Pazar

 fıtratı erdemli demokratik ferasetler öz veri performans sergiler,  ülkeyi güçlendirir, yüceltir,  medeniyetin oluşmasına, uygarlığın gelişmesine, yer kürenin ihya olmasına vesile olur.  fıtratı erdemli olan muhteşem ferasetlere  8 milyar insan şükran borçludur. 
****  dualar, dürüst, güzel duygular gibi erdemli ifşaatlar,  metafizik monatlar evrenin dokusuna feyizli  kopya enerji katan muhteşem demokratik varlıklardır, en ulvi ibadetlerdir.
****** eğitim, ticaret, üretim, siyaset, yaşam ve her şey fıtratı erdemli olan demokratik ferasetlere dayanmalıdır. 
 haram nema, küfür, hilebazlık, sahtekarlık, vahşilik gibi kötü, iğrenç  vizyonlar marjinal ferasetetin eseridir.  bu kötü nitelikli monatların metafizik  boyutları ve manyetik beyin er, geç bireye ve nesline kötülük yapar, kazalara, belalara, hastalıklara sebep olur.
 erdemli monatlar iyilik yapar, hastalıklara şifa olur, güç, yetenek, kudret katar.
***** EKOLİDEKİ BAZI SAVLARIM
      güneş  ışığı türlü atomlardan oluşan güneşin kopyasıdır.
  yeşim taşı demir, kalsiyum, magnezyum, anyon gibi montlardan mürekkeptir, yeşim ışığı  yeşim taşının kopyasıdır yani kalsiyum, magnezyum, anyon gibi  var damların kopyası olan yeşim enerjidir.
 elmaya çarpan ışınlar elmanın özelliğini kazanır, ışın elma oluşur, aynadaki varlık misali.  elmaya çarpan manyetik dalgalardan elmanın kopyası olan manyetik elma oluşur. her varlığın her an binlerce kopya ikizleri oluşur.
******  birim hacimde çok kopya atomları olan kopya monatlar vardır. örneğin  alfa, beta, gama, ışınları, lazer gibi ışınlar.
 birim hacimde az, daha az kopya atomlar görünmeyen kopya monatlardır, karanlık maddelerdir. 
 rüyalar kopya varlıklardır, teleskopla görünen varlıklar somut varlıkların kopyalarıdır. gelmiş, geçmiş tüm varlıkların bugünkü metafizik alemde her birinin devasal sayıda kopyaları vardır, manyetik evren oluşur.
****  çekirdeği içten, dıştan bir iplik yumağı gibi enerji liflerin kuşatmasından çekirdeğin dokusu ve manyetik gövdesi oluşur, atom meydana gelir.  demir atomlarının kilitlenmesinden somut demir oluşur. diğer minerallere örnektir.
 bildiğiniz gibi  O atomunun manyetik gövdesi 2H atomlarını yutar ( kilitlenir ) su oluşur. tüm kompleks varlıklara  emsaldir.
***** gizemli olaylar  kopya varlıkların ve manyetik beyinin eseridir. örneğin nazar, akla gelenin başa gelmesi gibi. v.s.

******  eğitim, ticaret, siye-aset, üretim kısaca her şey  fıtratı erdemli olan demokratik ferasetlere dayanmalı.


  



Hiç yorum yok: