8 Ekim 2016 Cumartesi

beynimizdeki ses, koku, gördüğümüz yazı ve varlıklar, somut varlıkların kopyasıdır ve beyinin oluşturduğu sanal varlıklardır.  beynimizde var olan  varlıkların(monatların = var damların = boyutların = sen-tonların ) ve tüm varlıkların devasal kopyaları vardır. kopya varlıklardan metafizik  ( manyetik ) alem oluşur. detaylar iç sayfalarda.
**** 15 temmuz demokratik ferasetlerin zaferidir. 
 fıtratı erdemli olan muhteşem demokratik ferasetlerin  yapıtları dürüst ve kaliteli olur, ülkemizi güçlendirir, yüceltir, uygarlığın gelişmesine, medeniyetin oluşmasına pay katar, yerkürenin ihya olmasına  vesile olur,  erdemli monatların kopyaları ve manyetik beyinde bulunan erdemli ferasetler bireye, nesline iyilik yapar. dualar misali
 tüm dokulara yani evrenin dokusuna pozitif enerji katar, dualar misali.
*****  marjinal ferasetler fetocular gibi hırsız, fesat, sahtekar, şeytan ruhsatlı, vahşi nitelikli olur.  marjinal kopyalar en çok bireye, nesline ve yerküreye zarar verir, evrenin dokusuna kav katar.
*****  AORA gibi türlü doğa üstü  muhteşem olayları ve bunların kilitlenmesinden oluşan ihtişamlı olayları rüyasında gören insanlar hayran olur bunlara anlam kazandırır, kavran oluşturur, isim verir.
 kabus olan korkunç, tehlikeli olaylara türlü anlamlar kazandırır, kavramlar oluşturur, türlü isimler verir.
*** rüyalar, teleskopta görünen yıldızlar, galaksiler, gezegenler  gelmiş ve geçmiş varlıkların kopyalarıdır, bugün vardır, manyetik alemi,metafizik evreni oluşturur.
***** her varlığın devasal sayıda kopyaları olduğu gibi manyetik gövdeleri de vardır, manyetik gövdelerinde devasal sayıda kopyaları oluşur. kiminde m. gövde  çok yoğun ve güçlü olur. örneğin demir atomunun yoğunluğu  milyon x olsun, O atomuna bin x diyelim, H  atomun  100 x diyelim

Hiç yorum yok: