5 Ekim 2016 Çarşamba

4 EKIM 2016 SALI

METAFİZİK ( MANYETİK ) ALEM
varlık = monat = vardam = boyut
 not   benim oluşturduğum ekoldir, bilimsel değildir.
 bence O  atomu 2H atomunu yutar su monu oluşur. yutma olayına kilitlenme diyorum.
*** iki çeşit varlık vardır örneğin somut elma ve elmanın kopyası. her an milyonlarca ışın ve manyetik dalgalardan kopya elma oluşur.
  her varlığı her an milyonlarca kopyaları oluşur. 
kopya+manyetik+ metafizik varlıklar

galaksileri kuşatır manyetik alem meydana gelir. çöken yıldızlardan, parçalanan gezegenlerden devasal sayıda enerji açığa çıkar, kopya varlıklar çoğalır, galaksilerin hacmi genişler, birbirini iter evren genişler.
  **** yeşim taşı D+M+K+ O monatların kilitlenmesinden oluşmuştur. kendi niteliğinde ışın yeşim  üretir. ayrıca  cisme ışın ve manyetik dalgaların çarpmasından devasal sayıda kopya yeşim monatları oluşur. ışın kopya monatı göz sinirlerine kendi niteliğinde katar, sinirlerden görme merkezine akar, merkezde biyo enerjiden yeşim monatı oluşur. somut yeşim taşının sembolüdür. tüm varlıklara emsaldir.
**** güneş atomlarının ekseni etrafında nüveler hızla döner. dar açılı ivmeden takıldığı  monatları eksenine doğru iter, gövdeye yapıştırır veya kilitlenir, gezegenlere sabit yörüngede tutar. newton yasaları itme gücünü formüller, gitme vizyonunu simgeler. yani yer çekimi ve çekme olayı yoktur.
**** kompleks varlıkların oluşumu yutma, kilitlenme olayına dayanır.su misali. 
*** metafizik evren tüm varlıkların manyetik gövdesidir. peygamberler, evliyalar, insanlar manyetik alemden devasal güç ve bilgi  alma yeteneğine sahiptir.
*********
*******her varlığın ve insan beyninin oluşturduğu sanal varlıkların her an milyonlarca kopyaları oluşur.
   10 - 100- 1000 - milyar yıl önce  var olan galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin, insanların, hayvanların, seslerin, kokuların kısaca tüm varlıkların  devasal sayıda kopyaları bugün  vardır. kopyalardan metafizik ( manyetik ) alem oluşmuştur.
örneğin teleskopla 2500 ışık yılı uzaktaki  bir yıldızı görüyorsanız  gördüğünüz yıldızın kopyasıdır. m.ö. 500 yılına aittir. 
 fıtratı erdemli olan  sanal kopyalar bireye, nesline iyilik yapar, evrenin dokusuna kendi niteliğinde enerji katar. 
 marjinal kopyalar tersini yapar, evrenin dokusuna kav katar.
**** evliyalar, azizler, ve fıtratı erdemli demokratik  ferasetler   iyiliği, dürüstlüğü, güzelliği oluşturur,  kötülüğü, vahşiliği, küfrü, haramı önler. marjinal ferasetler tersini yapar. her insanda erdemli ve marjinal ferasetler vardır. her  bilgi varlığın ve ferasetin devasal sayıda kopyaları oluşur.
****  
  çocuk melektir nur saçar. 
  mahlukata zarar vermek evrenin dokusuna  sert frekanslı enerji katmaktır.
****   SANAL VARLIKLAR
 dev, ejdera gibi varlıklar sanaldır.insan beyni üretmiştir. doğa ve gizemli olaylar ilham kaynağıdır.
   her beyinde yüce ALLAH vardır.  yüce ALLAH iyilik yapar,  ilkel, adi, vahşi gibi kötü sıfatlardan münezzehtir. yüce ALLAH  ilkel, adi, vahşi gibi kötü  olaylar, varlıklar oluşturmaz, oluşmasına sebep olmaz, sebep oluşturmaz çünkü  kötü olaylar, varlıkla vahşi tanrını kanıtıdır, kötü sıfatlarının göstergesidir.

Hiç yorum yok: