4 Ekim 2016 Salı


7 EKIM 2016 CUMA


BİLİM ADAMLARININ DİKKATİNE
 ben kopya ( metafizik = manyetik ) varlıkları buldum ve etkilerini ifa ettim. ek sayfalarda. incelenmesini ilgi ve bilgilerinize sunarım.
****
**** halı, kanepe, duvar, ev, araba, bitki, hayvan, bulut, gezegen, yıldız, galaksi gibi  her şeyin kopyası evrenin dokusuna kilitlenir, kendi niteliğinde atomik enerji katar. kendi yeteneğinde  fonksiyonları vardır.
 dualarda, dürüst fonksiyonlarda erdemli monatlar oluşur.
****  dinler, ulvi imanlar ve yüce dinimiz İslamiyet küfür, haram, , hilebaz, vahşi gibi kötü , marjinal  duyguları şiddetle yasaklayan demokratik vicdanlardır, erdemli kurallardır, iyi, dürüst, güzel gibi erdemli vardamları oluşturan vardamlardır.
****  herşey ve rüyala peygamberlerin, evliyaların, insanların bigi ve ilham kaynağıdır

**** evren yok ise her şey sanaldır. insan ilahi disketteki sanal olayları yaşar. evre varsa her şey kozmik olur.
*** ilkel adi, kötü olaylar, varlıklar kötü nitelikli vahşi, barbar, zalim tanrıların eseri olur, kötü sıfatlarının göstergesi olur. okeymi hayırsa evren vardır. detaylar iç sayfalarda.
*** beynimdeki  YÜCE ALLAH KÖTÜ SIFATLARDAN, VAHŞİ ÖZELLİKLERDEN MÜNEZZEHTİR.  kötü nitelikli, vahşi özellikli olaylar oluşturmaz, oluşmasına sebep olmaz, sebep oluşturmaz. fıtratı erdemli olan demokratik ferasetler misali.
*****  her şey bilgi ve ilham kaynağıdır. bilhassa manyetik ( metafizik ) alemi oluşturan kopya varlıklar ve atalarımızın oluşturduğu kopya bilgi vardamlarıdır. geçmişte oluşan tüm varlıkların kopyası bugün vardır, manyetik alemi oluşturur.
**** her şey evrenin bir parçasıdır,  40- 50 milyar yıl sonra  odak merkezine   enerji taneciği olarak odak merkezine tekrar dönecek, büyük patlama tekrar oluşacak, evren meydana gelecek, bu döngü sonsuz defa oldu ve oluşacaktır.
*****  ilkel çağda çiçek, kelebek, rahmet, bereket gibi güzel olaylar  iyi tanrı algısının ve kavramının oluşmasına sebep olmuştur.
****  gizemli olaylar, sel, deprem, yıldırım, kıtlık, kuraklık gibi kötü olaylar,   kutsal hayvanları hunharca parçalayan yırtıcı hayvanlar vahşi, gaddar gibi kötü tanrı algısının, kavramını oluşmasına sebep olmuştur..
*****adam rüyasında ucube görür bu şeytan der, başkası değişik ucube görür bu cin der, kimi dev, kimi ejdera der.
******gördüğümüz kopya monatlar, ses, koku gibi kopya monatlar, manyetik beyinin algıladığı kopya  monatlar ve monatların kilitlenmesinden  oluşan yeni  monatlar ve ucubeler  gizemli olayları oluşturan sen tonlardır, olacağa, geleceğe kendi niteliğinde pay katan varlıklardır.
***  yaşam somut beyine ve manyetik gövdesindeki bilgi varlıklara dayanır.
****  gördüğümüz rüyaların   % 60 - 70 i manyetik aleme dayanır. metafiziktir.
 kilitlenmeden oluşan olağan üstü mükemmel, muhteşem, ihtişamlı  insanı büyüleyecek , cennetsi manzaralar  oluşur. örneğin nebuleler.
 kabus olan korkunç, çirkin, iğrenç rüyalarda vardır.
**** aşağı yukarı altı veya yedi yüz yıl önce göçebe yaşam başlamıştır.
 taş devrinde atalarımız taşı araç olarak kullanması ile uygar çağ başlamıştır.
 tarih şeridinde taş devrinden önce çağ yoktur, karanlıktır. yani yamyam çağı vardır.
  geçmiş geleceğin kudret ve ilham kaynağıdır.
*** peygamberler tabuları yıkan, uygarlık yolunu açan, medeniyet ufkunu derinleştiren  yüce karizmalar dır.

Hiç yorum yok: