10 Eylül 2016 Cumartesi

   SOMUT - ORGANİK - BİYONİK BOYUTLAR
  elma tüm varlıkları temsil etsin. elma diye bir varlık yoktur. yani varlıklar yoktan var olmamıştır. tin kütle patlıyor  enerji taneciklerden atomlar,  atomlardan da türlü nitelikte varlıklar ( monat- vardam - boyut ) oluşuyor.  oku evrenin oluşumunu. detaylar, deneyler, örnekler iç sayfalarda. bilimsel olarak tüm varlıkların hamuru tin denen maddedir.
**** dinler ve ilahi kudretler yaşamın en güçlü kudret kaynağıdır.
****  cin, şeytan gibi  biyonik varlıklar insan beynin eseridir. her beyinde insan, hayvan, bitki, cin, şeytan, tanrı gibi tüm varlıklar vardır. senin beyninde elma yoksa sence elma yoktur. fakat elma sesini duyduysan , elma kelimesini okuduysan, gördüysen, kokladıysan- tatdıysan beyninde elma boyutu vardır. her varlık enerjiden oluşan  monattır. cin, şeytan yok diye istediğin kadar inkar et. bu yazıyı okuduysan beyninde cin vardır. beyninde olmuyan varlığı ifa edemezsin.  formüllerin, sayıların, rakamların ve biyonik varlıkların oluşmasına neler sebep olmuştur. biyonik varlıkların insan, bitki, hayvan gibi ataları var mı idi.
 *** manevi gıda ve manevi kudret nedir. erdemli ferasetlerin fışkırdığı  erdemli enerji ve erdemli kopyalardır. 
  dualarda hem erdemli feraset güçlenir  kendi niteliğinde dokulara enerji katar, hemde kopyaları çoğalır, insanı kuşatır, bireye, nesline iyilik yapar. marjinal feraset kav katar, kötülük yapar.
*** her isim bir semboldür, temsil ettiği varlığın özelliğini simgeler.
  

Hiç yorum yok: