9 Eylül 2016 Cuma

dağdan akan çamurlu su git, gide durulur. benim yazılarımda git, gide duruldu.
 dua, selam, ikram, paylama gibi güzel, dürüst duygularda erdemli feraset güç kazanır kendi ve çevredeki dokulara yeşim enerji katar, erdemli kopyalar bireye, nesline iyilik yapar, marjinal feraset kav katar, kötülük yapar.
 tüm varlıklar atomlardan, atom dokusu ve çekirdeği enerji taneciklerin kilitlenmesinden oluşur.
  ilmi formüle göre bir atom çapındaki kütle patladı evren oluştu- patlama sebebi bilinmiyor. benim formüle göre  yaklaşık bin kilometre çapındaki kütle patladı evren oluştu.  kütle to gibi tüm noktaları aynı olsa dahi doğudaki nokta ve batıdaki nokta aynı anda, aynı yerde olma zaruretinden  iç sıkışmadan enerji fışkırdı veya enerji taneciklerine dönüştü. oku evrenin oluşumunu. 
*****   her varlığın her an milyonlarca kopya ikizi oluşur.  örneğin benim kopya ikizim veya yazımın kopya ikizi gözden beyine gider. yazımda enerjiden oluşan boyuttur. her varlık kendi niteliğinde enerji saçar, yani kopyası oluşur.
****  VARLIK ÇEŞİTLERİ
  insanlar ve kopya insan,  demir, bakır gibi varlıklar ( monatlar ) kopyaları,  hayvan, bitki gibi atomların kilitlenmesinden oluşan organik varlıklar, kopyaları -  beyinin var olan varlıkların foto sentezinden yarattığı varlıklar , kopyaları-  tabiat olayları ve gizemli olaylar cin - şeytan - tanrı gibi varlıkların oluşmasına sebep olmuştur. bunlar  beyinin biyo enerjiden oluşturduğu biyo varlıklardır, kopyaları. 
 her varlığın en az bin k.m. çapında manyetik gövdesi vardır. babanın üzüntülü hali  uzaktaki çocuğunu etkiler, çocuk uykuda ailesi ile ilgili karmaşık hezeyanlı rüya görür.
  yan - yana oturan insanın biri esnediği zaman diğerde esner çünkü esneyen feraset kendi niteliğinde enerji saçar, güç kazanan 2. ci feraset aktif olur.
****  somut beyinde ne varsa aynısı manyetik gövdesinde vardır.  manyetik alem yani metafizik evren  kopyalardan oluşur- tüm varlıkların gövdesidir.
 manyetik alemdeki kopyalar somut beyinin manyetik gövdesine kilitlenir -  dalgın duygularda veya uykuda rüya, hayal olarak yaşarız. gizemli olaylar, mucizeler  kopya varlıkların ve  manyetik beyinin eseridir.
***  gelmiş, geçmiş tüm varlıkların devasal sayıda ikiz kopyaları vardır. on-  yüz - bin - milyon - milyar yıl önce ölmüş, çürümüş tüm varlıkların bugün kopyaları vardır. yer küreyi ve galaksileri kuşatır manyetik evren oluşur. kanıtı rüyalar,  teleskopla görünen yıldızlar, galaksiler. beynimizdeki tüm varlıklar kopyadır. örneğin bu yazının kopyası vardır, mürekkepten yani atomlardan oluştu.
**** ayağın yorganına göre uzat, aksi taktirde borç girdabında boğulursun.
 insanların, hayvanların dokusu, beyni, siniri canlıdır.sinirden beyine kopya varlıklar akar.  robot demirdendir,  tellerden nokta enerji akar.
**  tüm varlıklar nitelikli atomlardan oluşan monatlardır. 
*** dik gelen ışınlar yakar, yatay gelen ışınlar şifa, gıda, güç, yetenek katar.
*** her dinde, zihniyete ve her insanda hem  fıtratı erdemli olan feraset vardır, hemde marjinal yani fetocu feraset vardır.
*** kumaş mezro ile ölçülür, demir, tahta, cam ölçülmez.
**** tabiat olayları ve gizemli olaylar cin, şeytan, tanrı gibi varlıkların oluşmasına sebep olmuştur. beyin biyo enerjiden oluşturduğu biyo varlıklardır.
******   ana karnında ana ve babanın kromozomları kilitlendi bebek oluştu.
   milyonlarca yıl önce karbon çağında kaynayan denizde  türlü atomlar kilitlendi türlü genler oluştu, türlü  genler kilitlendi türlü kromozomlar oluştu, türlü     kromozomlar oluştu, türlü  kromozomlar kilitlendi mahlukatın ilkel ataları oluştu. 
**dinler kudretli yaşam kaynağıdır.
 lütfen ön yargılı olmayın, en az 30 sayfayı okuyun.

Hiç yorum yok: