17 Eylül 2016 Cumartesi


17 EYLÜL 2016 CUMARTESI

insan bir ideale kilitledimi  o ideali er- geç gerçekleşir. kendinizi erdemli ideallere kilitleyin
-----  ben fıtratı erdemli ferasetlere kara sevdalıyım. marjinal ferasetlerin yüzü milli, dini, demokratik görünse de  fıtratı hilebaz, fesat, şeytani olur cihat fıtratlı, vahşi nitelikli yobaz nitelikli fetocu ferasetler misali. amacım marjinal ferasetleri eritmektir, çürütmektir.
----   deneylerde bilgisayarda oyun oynayan  çocukların zekası güçlü olurmuş. dikkat çocuklar günde en fazla bir sat bilgisayarla oynamalı.
----  kutsal mekanlarda, düğün gibi neşeli ortamda dokulara beyaz ( pozitif ) enerji kilitlenir.  bu manevi gıda çok güçlüdür, dokuları, beyini kudretli yapar, sistem hastalıkları yok eder, özürlü organları tamir eder. 
kirli alan ve kirli seslerde dokulara negatif enerji kilitlenir, bağlaşıklık sitemini zayıflar, kan akışı ve beyaz enerji akışı  azalır, hastalık üreci başlar.
------  savlar oluşturduğum ekolimdir. masal gibi gelir.  somut, kopya varlıklar, beyinin biyo enerjiden oluşturduğu varlıklar sanaldır.
  gizemli olaylar , tabiat olayları sanal varlıkların oluşmasına sebep olmuştur.çölde görünen  serap, rüyalar ve göz yolu ile giren varlıklar somut varlıkların kopya ikizleridir. ses, koku  somut varlığın kopyasıdır. kopya varlıklardan metafizik ( manyetik ) evren oluşur. 
 beynimizdeki cin, şeytan gibi sanal varlıklar yaratık değildir. her sanal varlık beyinde vardır. detaylar, örnekler iç sayfalarda.
  -----  dinler, yüce dinimiz İslamiyet en kudretli yaşam kaynağıdır.
-----  gizemli olaylar manyetik ( metafizik ) beyinin eseridir. örneğin  nazar.  manyetik beyin olayı tehlikeli algılarsa ona zarar verir.    manyetik beyin aklımıza geleni başımıza getirir. örneği kadın süt dökülür diye korkmuştum dedi sütü dökülmüş. türlü örnekler iç sayfalarda.

Hiç yorum yok: