13 Eylül 2016 Salı

Bilimsel olarak renk yoktur. Büyük patlamadan önce hiçbir varlık yoktu. Tüm varlıklar               enerjiden oluşan, türlü atomlardan meydana gelen, türlü özelikte olan monatlardır.
****   elma tüm varlıkları temsil etsin. Karanlıkta masanın üzerindeki elma görünmez.  Gündüz elmaya çarpan atomik ışınlar elma özelliğini kazanır.  Işın atomlardan elma monadı oluşur, yani elmanın her an milyonlarca kopya ikizleri oluşur.  Kopya monat göz kanalı ile görme merkezine gider. Beyin bunu kırmızı veya yeşil varlık olarak algılar. Elma nitelikli varlık  beyinin elma oluşturmasına sebep olur. Tabiat olayları ve gizemli olaylar  beyinin cin, şeytan, dev gibi  biyo enerjiden varlıklar oluşturmasına sebep olur. Beyinin yoktan yarattığı bu varlıklar biyo atomlardan oluşan sanal monatlardır.
*****  kopya monatlar bireyi, yer küreyi, galaksileri kuşatır, manyetik (  metafizik )evren oluşur. Kopya evren tüm varlıkların manyetik gövdesidir.
****  insanlara, bitkilere, hayvanlara  şifalı, kudretli enerji katan  erdemli ferasetlere can kurban.
    *****   her varlık kendi niteliğinde atomik enerji saçar, pozitif, veya negatif. Bu monatlar dokulara kilitlenir. Kimi zarar verir, kimi güç, kudret katar.
******  beyindeki marjinal monatlar ruha, yuvaya hezeyan katar, kazalara, belalara sebep olur.  Fıtratı erdemli demokratik monatlar, ruha kudret, dokulara güç katar, mucizelere sebep olur.



*****  KAYSERİ  İncesuda doğu kökenli  tüccar her yıl kaçak olarak 300 – 500 tane büyük baş hayvan satarmış. Devle-ten vergi kaçıran bu parazitler ülkeye zarar veren, erdemli  güçle devlet başkanı ve belediye başkanı seçilen karizmaların gücünü zayıflatan, oyunu azaltan magandalardır. Bu tip parazitleri devlet mercek altına almalı.

Hiç yorum yok: