30 Eylül 2016 Cuma


30 EYLÜL 2016 CUMA

dua ve dürüst bilgi var damları ve kopyaları  evrenin dokusuna yeşim ( pozitif ) enerji katar. olacağa, geleceğe güzel kader katar. varlığın kopyası kendi niteliğinde enerji boyutudur.
    hilebaz fıtratlı, şeytan ruhsatlı, vahşi nitelikli marjinal vardamlar  kav  (negatif enerji ) katar. olacağa, geleceğe kaza, bela, şer katar.
**** her varlığın metafizik gövdesi ve devasal sayıda metafizik kopyası vardır.
*****  peygamberler bağnazlığı, yobazlığı eritti, tabuları yıktı yeni kapılar açtı.
*****   beyinde var olan varlıklar bilgi var  dam ları dır.bilgi varlıkların kilitlenmesinden ferasetler oluşur. yaşam bilgi varlıklara dayanır.
***** ya evren yoktur her şey sanaldır. evren varsa her şey kozmiktir. evren varsa dinler peygamberlerin yaşadığı metafizik alem olur.  detaylar iç sayfalarda,

28 EYLÜL 2016 ÇARŞAMBA

Her şey enerjiden meydana gelir.Her varlık bilgi, ilham,enerji kaynağıdır.Varlığın özelliğini kazanır,her an milyonlarca varlığın kopya ikizleri oluşur.kopya varlıklar dokulara kilitlenir.yumuşak frekanslı kopya varlıklar dokulara şiya,gıda,güç,yetenek,kudret katar türlü iyilik yapar  detay iç sayfalarda

muhteşem ihtişamlı yüce TÜRK MİLLETİ muhtaç oldunuz kudret ruhunuzda coşan demoktarik irfanda kalbinizde koşan sözde,gözde değil özde olmalı,gursakta haram nema kalmamalı.Fıtratı erdemli olan demokratik felsefeler ,evliya konumunda olur.Aynı formül havariler icinde geçerlidir.Ulvi imanlara emsaldir.

Ay yıldızlı bayrağa muhtaç olduğun zaman anlarsın.Manevi kudretin önemini,manevi gıdanın gücünü,kıymetini.

Dualarla yer kürenin ihyalamasına vesile olan muhteşem karizmalara sekiz milyon insan şükran borçludur.

Özveri performansı ile ülkemizi en kısa zamanda güçlendiren ,yücelten muhteşem karizmalara teşekkür eder,sevgi ve saygılarımı milletim adına sunarım.

Yenikapı irfanı ile milli varlığımızı güçlendiren,yücelten,demokratik ferasetleri güçlendiren,yücelten muhteşem karizmalara sevgi ve saygılarımı sunarım.

Hiç yorum yok: