2 Temmuz 2016 Cumartesi

ses, koku, şekil ve tüm varlıklar enerjiden oluşan boyutlardır. ses, koku gibi varlıklar göz, kulak gibi beş kanaldan beyne girer. beynimizdeki varlıkların ve  her şeyin her an milyonlarca ikiz kopyaları oluşur. yer küreyi, galaksileri kuşatır. manyetik evren meydana gelir. örneğin dünyada gelmiş, geçmiş tüm varlıkların her an devasal sayıda kopyaları vardır.
**** demokratik olmayan var damlar vahşi olur, her şeye zarar verir.insan haklarına tecavüz eder.örneğin küfür bireyin onur, şeref,  kudret gibi erdemli var damlarına zarar verir, kısar, sıkar,tıkar,erdemli alanlarına tecavüz eder. hileli ticaret, üretim, siyaset, vergi kaçırmak, rüşvet, torpil gibi izzetsiz var damlar insan hakkına tecavüz eder, günahtır. günahı Allah af etmez, insan af eder.
*****  toplum kudretine kimse ters düşemez, herkes topluma uyar, dışlanmaktan korkar, çıkarını korur, batını şeytani olur, zahir-atı rahmani görünür. deliler, dahiler hariç.
***** mucizeler, gizemli olaylar kopya varlıkların eseridir.detay iç sayfalarda.
*****  aklınızda olan her şey beyninizde enerjiden oluşan varlıktır. örneğin araba, ağaç, cin, şeytan.
*****   onlar ki demokratik ferasetleri candan dostları olan, insan haklarına tecavüz etmeyen vicdanı hür, erdemli irfanlar-dır.
*****  manevi gıda en güçlü şifadır, sisteme yeşim enerji katan, hasta dokuların, organların iyileşmesine sebep olan kudrettir.
****  bazen insan görmek istediğini değilde beyninde o fenomen varsa o nu görür.
****  hoyrat, çiğ, fesat, fitne, kapris gibi var-damlar vahşi olur. hem sahibine hemde insanların nezaket, izzet var-damlarına zarar 
verir.
*****   bağışıklık sistemi süper yeşim ( manevi ) enerji kazanınca hastalıkları yener, özürlü dokuları, organları tedavi eder.  dürüst kalbin şok duygularında  erdemli  kopya varlıklar muradımızı  ifa eder.
*****   her şey teolojik ise evrim vizyonu teolojik olur.
***  sabırlı ol, nefsine gem vur, kalbini feyizle donat, öz güvenini güçlendir,  o işi başaracağına inan, bol, bol dua et, en geç iki senede muradın tecelli eder.
****   gelmiş, geçmiş tüm varlıkların her an binlerce enerjiden kopya ikizleri oluşur, manyetik evren meydana gelir. örneğin 10 milyon ışık yılı uzaktaki yıldızı veya galaksiyi teleskopla görürüz.  bu görüntü 10 milyon yıl öncesine aittir. tüm varlıklara emsaldir. detay iç sayfalarda. 
****  dişi ve erkek kromozomların kilitlenmesinden tohum oluşur, peki kromozomlar nasıl oluştu. bir çinik buğday ek, 20 çinik buğday biçersin. 19 çinik buğday gökten mi indi. yavrular yeni oluştu, ezelden yoktu. karbon çağında fokur fokur kaynayan  denizlere devasal seller devasal toprak taşıdı ve güneş,  mineraller ve manyetik gövdeleri ve manyetik ikiz kopyaları.işte kozmik şartlar, sebepler zarureti. detay evrenin oluşumu savımda.
*****   beynimizdeki allah sonsuz derecede erdemlidir, muhteşemdir, güzel niteliklidir.allah ilkel, adi, basit, vahşi gibi kötü sıfatlardan münezzehtir.kötü nitelikli fenomenler ilkel, adi, basit, vahşi kötü tnrının kanıtı, kötü sıfatlarının göstergesi olur. detaylar iç sayfalarda.
****  beynimizdeki ve çevremizdeki varlıkların manyetik kolları  çevredeki varlıkları kuşatır. kendi niteliğinde enerji akıtır. beynimizdeki erdemli varlıklar ve kopyaları bireye, nesline iyilik yapar, dokulara yeşim enerji katar, iyi bağ lifi olur. vahşi varlıklar kötülük yapar, sert bağ lifi olur, sert frekanslı eneji katar detaylar iç sayfalarda. 

Hiç yorum yok: