28 Haziran 2016 Salı

Evrenin dokusuna estetik güzellik, erdemli irfan,  otantik enerji kazandıran karizmalara 8milyar insan şükran borçludur.
*****   bence her şey tek varlık olan enerji taneciğinden meydana gelmiştir. Ay kütleden az küçük olan manyetik kütlenin patlamasından evren oluşmuştur. Güneş 1 c.m. küp enerjiden ibarettir.detay evrenin oluşumu savımda.
 **** hilebaz vardamın kulu, kuklası, kölesi olmayın. Ruhunuz erdemli, vicdanınız, irfanınız hür olsun.
****  dinler insan haklarına tecavüzü şiddetle yasaklayan demokratik vardamladır, erdemli irfanlardır. Yüce dinimizde kul hakkı haramdır, günahtır. insan hakkını Allah af etmez, insan af eder.  Erdemli olmayan ( demokratik ) olmayan her şey vahşi olur. Vahşi vardamlar insanların onursal, özgürlük gibi yaşam alanlarına zarar verir, kısıtlar, tecavüz eder. Örneğin küfür, hileli kazanç, ticaret, siyaset, vergi kaçırmak, rüşvet, torpil gibi.
******  peygamberimizin feyizi evreni kuşatır. Atamızın milli ve demokratik irfanı Türkiye’yi kuşatır. Peygamberleri dışlamak  evrensel kudrete hançer saplamaktır. Atatatürk ü dışlamak milli ve demokratik kudrete hançer saplamaktır.
*****  beynimizdeki varlıkların devasal sayıda kopya ikizleri vardır. Erdemli kopyalar bireye, nesline iyilik yapar, dokulara beyaz enerji katar,  iyi bağ lifi olur.
  Vahşi kopyalar  bireye, nesline kötülük yapar, dokularla  sert bağ lifi olur, sert enerji katar.
***** hiçbir şey tesadüf değildir. Ya teolojik olur, külli iradeye dayanır, yada kozmik olur şartlar, sebepler zaruretine dayanır. Gelmiş, geçmiş her şeyin her an devasal sayıda ikiz kopyaları oluşur. Eski çağlarda oluşan her olay ve her dini fenomenler bu gün dahi manyetik alemde vardır. Sentezleri peygamberlere, evliyalara, insanlara akar.50 yıl önce cin, şeytan imgeleri pek çoktu,  insanlar bu varlıkları görürlerdi.örnekler iç sayfalarda.        

****   beynimizdeki Allah sonsuz derecede erdemlidir, basiretlidir, kudretlidir, güzel niteliklidir Allaha hayranım, sevdalıyım. Sıfatları ilkel, adi, basit, vahşi gibi kötü nitelikli tanrıya inanmam.   İlkel çağda adi, basit, vahşi, kötü nitelikli fenomenler  kötü, adi, vahşi, zalim tanrının kanıtı, kötü sıfatlarının göstergesi idi.külli irade hem iyi, hem de vahşi nitelikli olamaz. Zıt özellikler bir birini çürütür, sıfırlanır.

Hiç yorum yok: