25 Haziran 2016 Cumartesi

demokratik vicdan erdemli olur, erdemli olmayan her şey vahşi olur.
 beynimizdeki erdemli ve vahşi varlıkların her an binlerce ikiz kopyaları oluşur, kopya varlıklar evreni, vücudumuzu, dokularımızı bir iplik yumağı gibi içten ve dıştan kuşatır. erdemli varlıklar gücüne göre bize, neslimize, yer küreye iyilik yapar, vahşi varlıklar  gücü oranında kötülük yapar.
*****  o şekil, o ses ruhun gıdasıdır, bireyin doyumdur.
*****  manyetik beyinin ambarı zenginleştikçe  manyetik alemden akan fenomenlerin sentezi ile  doğa üstü muhteşem fenomenler olur. peygamberlere, evliyalara, insanlara bilgi ve ilham kaynağı olur.
*** beyindeki varlıklar ( var damlar ) güç kazanınca görevini ifa eder, neyi düşünürsen onu ifa edebilir, korktuğun başına gelebilir, aklına gelen başına gelebilir.
***  namaz kılmayanları veya insanları dini metotla  dışlamak vahşiliktir.
*****  hile, küfür, hırs, ihtiras, fesat, fitne , kibir, gurundu, hoyrat, kabahat gibi vahşi var damlar haramdır, günahtır, adiliktir, izzetizliktir. vahşi var damlar her  şeye zarar verir . vahşi vardamları söküp atacaksın, erdemli vardaları çoğaltacaksın. o zaman muradın tecelli olur, güçlü, huzurlu, mutlu olursun.
****   ruhum peygamber sevdası ile coşar, kalbim Atatürk aşkı ile koşar.
***** aşkta kalbe çok güçlü enerji akar, ruh sevinçten uçar.
***  sevdiğiniz insan beyninizdeki güzel varlıklara kilitlenir, daha güzel görünür. sevmediğiniz insan çok güzel olsa da kötü varlıklara kilitlenir kötü görünür.
*** beynimizdeki vahşi varlıklar çok zarar verir, erdemli varlıklar çok iyilik yapar.
**** kesinlikle haram yeme, günah işleme, , iyilik yap, erdem sergile.
***** kalp dostlarının imanı Allah aşkına dayanır, dünya malı, cennet, cehennem önemsiz olur. insanların imanı cehennem korkusuna, cennet menfaatine dayanır.
****   yaşadığınız mucize yaptığınız iyiliğin ödülüdür, yaşadığınız hezeyan yediğiniz haramın, işlediğiniz günahın faizidir.
**** çok sevap kazanın çevrenizde erdemli varlıklar çoğalır.
**** atom çekirdeklerinin çarpışmasından çekirdekler parçalanmaz, dokuların, manyetik gövdenin bir kısmı parçalanır, irili, ufaklı çekirdekler oluşur, devasal güçte enerji açığa çıkar.
 her varlığın ve beynimizdeki varlıkların her an  milyonlarca ikiz kopyası oluşur, bizi, yer küreyi, evreni kuşatır.
***   din ilkel çağlarda oluşan, manyetik alemde var olan  dinlerin sentezidir. vahşi, adi, zalim tanrı var mı.
***  iyilik yapan iyi yolu seçer, haramda vahşi yola geçer.

Hiç yorum yok: