12 Haziran 2016 Pazar


***** genç, dinç, saadetli, kudretli olmanın 3 altun kuralı. 1- beynizdeki erdemli varlıkları çoğaltacaksın,2- hareket, 3- vahşi varlıkları azaltacaksın.
****çiçek, kelebek gibi  güzel fenomenler sevgi, şefkat,merhamet gibi erdemli ögelerin oluşmasına sebep olmuştur.
  her varlığın hem manyetik gövdesi vardır, hem de her an milyonlarca kopya ikizleri oluşur. bu metafizik varlıklar ışın ve manyetik atomlardan oluşur. dinler demokratik vardamlar dır, erdemli  irfanlar dır.
--- dikkat bu savlar benim oluşturduğum   ekolüm dür.  bilimsel değildir.
-----  ben erdemli ferasetlerin yanındayım, vahşi ferasetlerin karşısındayım--  demokratik imanın yanındayım, bağnaz inancın karşısındayım.
----  sen işittiğine inanırsın. ben işitirim, görürüm, boyutlarını bilirim.
----  evrenin köşesinde güzel, erdemli fenomenlerden cennetler oluşur. küfür, haram, günah, hoyrat, fesat, fitne gibi  metafizik vahşi varlıklardan cehennemler oluşur.
*** gördüğümüz her şey somut varlığın ışın atomlardan oluşan  ışın kopyasıdır. kopya varlıkların kilitlenmesinden olağan üstü fenomenler oluşur.ışın ve manyetik atomlardan her varlığın her an milyonlarca  metafizik kopya ikizleri oluşur. metafizik varlıklar dünyayı, yıldızları kuşatır manyetik evren oluşur.  kopya varlıkların kilitlenmesinden olağan üstü fenomenler oluşur. örneğin benim ana karnımdan bu güne kadar her an milyonlarca kopya ikizlerim oluşur.  bu kop yalarımı  100- 1000- milyon sene sonra torunlarım rüyasında göre bilir. yani biz bir milyar yaşındaki yer küreyi  görebiliriz. teleskopla görünen yıldızların, galaksilerin görüntüsü  çok eski yıllara dayanır.  milyon ışık yılı uzakta ise  kopyası bize milyon yıl sonra ulaşır.
****  ses, koku, görüntü, şekil  enerjiden oluşan varlıklardır ( vardamlar ). beş kanaldan beyine gider. bunlar dahil tüm varlıkların her an milyonlarca kopya ikizleri oluşur. beynimizdeki iyi varlıklar bize, neslimize, yer küreye iyilik apar,  manyetik kolları dokularımızı ve çevredeki dokuları kuşatır, yumuşak bağ lifi olur, kan ve beyaz enerji akışı hızlanır, sistem güçlenir ve  kuşattığı dokulara kendi niteliğinde feyizli atomik enerji , güç, yetenek, zarafet katar. sistem güçlenir.
  vahşi varlıklar kötülük yapar, dokulara sert bağ lifi olur, kan ve enerji akışı yavaşlar, sistem güçsüz kalır hastalık süreci başlar ve  manyetik kolları dokulara sert frekanslı enerji katar, dokunun ritmi, savaş gücü zayıflar. beynimizdeki vahşi varlıklar bize, neslimiz, yer küreye zarar verir, kötülük yapar.
**** 
 evliyanın biri evren yok demiş neden. cehennem yok deseydi toplum ne yapardı.
---- ilkel çağlarda vahşi, ilkel, adi, kötü, korkunç fenomenler  korkunç, vahşi, kötü tanrıların oluşmasına sebep olmuştur.
*** her beyinde allah vardır, sonsuz derecede muhteşem, erdemli, kudretlidir. yüce sıfatlardaki tanrı  vahşi, adi, kötü, zalim, korkunç olamaz.  vahşi, zalim, korkunç, adi gibi kötü sıfatlardan münezzehtir. vahşi fenomenler  vahşi, adi, kötü, korkunç tanrıların kanıtıdır, kötü sıfatlarının göstergesidir.
***  merkez hangi feraseti irade yaparsa beyin o iradeyi ifşa eder.
**** somut beyini hem manyetik gövdesi ve  devasal sayıda kopya ikizleri vardır.   somut beyinde hangi varlıklar varsa aynısı ve daha fazlası manyetik beyinde vardır. manyetik beyine manyetik alemden fenomenler akar ve  manyetik fenomenlerin kilitlenmesinden  olağan üstü fenomenler oluşur. uykuda görürüz.    manyetik beyini ifşaatı enteresandır.  algısı farklı olur.  örneğin bir olayı korkunç, tehlikeli olarak algılarsa ona zarar verir. örneğin nazar, aklımıza geleni veya korktuğumuzu manyetik beyin başımıza getirir. 
****çok tanrılı çağda dinsel olan fenomenleri  peygamberler , evliyalar rüyada, mağarada,  hayalde görür, işitir. tabii bunlar tek boyuta dönüşmüş muhteşem, mükemmel, olağan üstü fenomenlerdir.
**** beynimizdeki iyi, güzel, erdemli varlıklar tavşan temsil etsin. tavşanlar bize, neslimize iyilik yapar. 
 küfür, haram, günah, hoyrat, fesat gibi  kötü, vahşi, adi varlıklarda çakal temsil etsin çakallar bize, neslimiz, yer küreye zarar verir, kötülük yapar.
1960 larda  beyinlerde cin, şeytan çoktu,   cini, şeytanı gören  yüzlerce insan vardı. bu gün gören varmı yok. neden beyinde olmadığından

Hiç yorum yok: