9 Temmuz 2016 Cumartesi

                  METAFİZİK ALEM
    Peygamberler ve yüce peygamberimiz tabuları yıkan, demokratik irfanı oluşturan, erdemli, muhteşem karizmalardır
     Her varlık ( vardam ) beynimizde oluşan ve oluşturduğumuz  bilgi varlıklar enerjiden oluşan var damlardır. Her şeyin  ve beynimizdeki varlıkların her an milyonlarca ikiz kopyaları oluşur, her varlığın manyetik gövdesi vardır. Detay iç sayfalarda.                                      Kopya fenomenlerden metafizik alem meydana gelir.
 Dualarda Allah oluşur ve oluşturduğumuz iyi fıtratlı varlıklar ve Allah bireye, nesline iyilik yapar. Oluşturduğumuz hilebaz, fesat, hoyrat, küfür gibi kötü, vahşi varlıklar kötülük yapar.
 Allah ilkel, adi, vahşi gibi kötü sıfatlardan münezzehtir, kötü, adi, vahşi fenomenler oluşturmaz çünkü adi, vahşi, kötü fenomenler vahşi tanrını kanıtı olur, kötü sıfatlarını göstergesidir. Detay iç sayfalarda.
 Gelmiş, geçmiş ve ilkel çağlarda oluşan her şeyin, inançların, tanrıların bu gün dahi devasal kopyaları vardır. Dini Kopya fenomenlerin sentezinden tek tanrılı dinler oluşmuştur. Kopya fenomenler insanların idealine, amacına göre uykuda veya hayallerde beyine akar, ilham ve bilgi kaynağı olur. Tek tanrıya hem iyi, hem kötü, vahşi  sıfatlar yüklenmiştir.  Örneğin çiçek, kelebek, bereket, cennet  yüce sıfatları temsil eder, cehennem, şeytan, zebani,  hayvanları  azaplar içinde  süründüren,, hunharca ölümüne sebep olan sel, deprem, kıtlık, kuraklık ve aciz hayvanları hunharca parçalayan yırtıcı hayvanlar kötü, vahşi sıfatları temsil eder.
****  bu güne kadar yaşadığınız kazaların, belaların, felaketlerin, azapların, hastalıkların % 70 i oluşturduğumuz kötü, vahşi kopyaların eseridir.  Yaşadığımız mucizeler iyi kopyaların eseridir. Nazar gibi gizemli olaylar manyetik beyinin eseridir. Detaylar iç sayfalarda.

                                                            00
METAFİZİK ALEM
   Beynimizdeki varlıklar  dahil her varlığın ( fenomenlerin ) hem manyetik gövdeleri vardır, hemde gelmiş, geçmiş tüm varlıkların devasal sayıda kopya ikizleri vardır. Kopya varlıklardan manyetik alem oluşur. Gördüğünüz, işittiğiniz, okuduğunuz her şey beyinde enerjiden oluşan varlıklardır.
 Gördüğünüz rüyalar ve teleskopla görünen yıldızlar, gezegenler onlarca veya  milyonlarca yıl önce oluşmuş boyutların kopyasıdır. Kopya fenomenler  insanların bilgi ve ilham kaynağıdır. Gizemli olaylar manyetik beyinin eseridir dualarda, selamlarda, güzel duygu ve vizyonlarda  manyetik beyine kopya varlıklar kilitlenir, bireye, nesline iyilik yapar, manyetik kolları dokuları kuşatır, güzel bağ lifi olur, kan ve yeşim enerji akışını hızlandırır, dokulara yeşim enerji katar bağışıklık sistemi güçlenir  hastalıkları yok eder, özürlü organları tamir eder. Detaylar, örnekler, deneyler iç sayfalarda.
 His manyetik beyinden gelen  sinyaldir.
---- evliya gibi Allah dostlarının dokularına  süper derecede  yeşim akar, manyetik beyinlerine güzide kopyalar kilitlenir,  sevgili iki gencin dokusuna çok güçlü yeşim enerji akar, , manyetik beyine feyizli varlıklar kilitlenir. Gençlerin dikkatine sevdim ayları en geç iki yıl sonra söner. Hele işi yoksa  ruhu azap girdabında hezeyanlı olur. Ön yargılı olmadan en az 30 sayfayı sabırla okuyun. Sabırda, erdemde çok büyük Hikmetler vardır.
000000 Evrenin dokusuna estetik güzellik, erdemli irfan,  otantik enerji kazandıran karizmalara 8milyar insan şükran borçludur.
*****   bence her şey tek varlık olan enerji taneciğinden meydana gelmiştir. Ay kütleden az küçük olan manyetik kütlenin patlamasından evren oluşmuştur. Güneş 1 c.m. küp enerjiden ibarettir.detay evrenin oluşumu savımda. **** hilebaz vardamın kulu, kuklası, kölesi olmayın. Ruhunuz erdemli,  irfanınız hür olsun.
****  dinler insan haklarına tecavüzü şiddetle yasaklayan demokratik vardamladır, erdemli irfanlardır. Yüce dinimizde kul hakkı haramdır, günahtır. insan hakkını Allah af etmez, insan  af eder.  Erdemli olmayan ( demokratik ) olmayan her şey vahşi olur. Vahşi vardamlar insanların onursal, özgürlük gibi yaşam alanlarına zarar verir, kısıtlar, tecavüz eder. Örneğin küfür, hileli kazanç, ticaret, siyaset, vergi kaçırmak, rüşvet, torpil gibi.
******  peygamberimizin feyizi evreni kuşatır. Atamızın milli ve demokratik irfanı Türkiye’yi kuşatır. Peygamberleri dışlamak  evrensel kudrete hançer saplamaktır. Atatatürk ü dışlamak milli ve demokratik kudrete hançer saplamaktır.
*****
 beynimizdeki varlıkların devasal sayıda kopya ikizleri vardır.
  Vahşi kopyalar  bireye, nesline kötülük yapar, dokularla  sert bağ lifi olur, sert enerji katar.
***** hiçbir şey tesadüf değildir. Ya teolojik olur, külli iradeye dayanır, yada kozmik olur şartlar, sebepler zaruretine dayanır.
Gelmiş, geçmiş her şeyin her an devasal sayıda ikiz kopyaları oluşur. Eski çağlarda oluşan her olay ve her dini fenomenler bu gün dahi manyetik alemde vardır. Sentezleri peygamberlere, evliyalara, insanlara akar.50 yıl önce cin, şeytan imgeleri pek çoktu,  insanlar bu varlıkları görürlerdi.örnekler iç sayfalarda.        
****   beynimizdeki Allah sonsuz derecede erdemlidir, basiretlidir, kudretlidir, güzel niteliklidir Allaha hayranım, sevdalıyım.
külli irade hem iyi, hem de vahşi nitelikli olamaz. Zıt özellikler bir birini çürütür, sıfırlanır.
******  metafizik alemdeki kopya ali Mehmet-in beynine kilitlenir, Mehmet ben aliyim der, hatta bazı özeliklerde kilitlenebilir. Kopya hayvanlar veya başka kopyalar insanlara kilitlenebilir,  kopya insanlar hayvanlara veya başka varlıklara kilitlene bilir. Rüyalarımızın  en az % 60- 70  koya olaylardır.
  İhlaslı dualarda en geç iki seneden tecelli eder, Sabır, erdem, inanç, özgüvenle

Hiç yorum yok: