31 Temmuz 2016 Pazar


30 TEMMUZ 2016 CUMARTESI

demokrasi nedir, erdemli olmaktır, kişi hak ve özgürlüğünü korumaktır, vahşiliği önlemektir. demokratik feraset erdemli olur, erdemli kopya varlıklar başta bireye ve her şeye iyilik yapar. erdemli olmayan her şey vahşi olur,  vahşi kopya varlıklar başta bireye ve her şeye kötülük yapar.
 ***** basiretli, nezaketli, şerefli, izzetli gibi güzel nitelikli varlıklar erdemli olur.
  her insanın onursal özgürlük alanı vardır. küfür gibi vahşi  varlıklar onursal varlığa ve, alana tecavüz eder. teolojik inakta haramdır, günahtır. kozmik inakta vahşiliktir. özü, batını şeytani olan, yüzü, zahir atı rahmani görünen marjinal fenomenlerde vahşiliktir.
 teolojide insan ilmi dahi hiç bir şeyi yoktan var edemez, ancak var olanı keşfeder. kozmik inakta ise var olan fenomenlerin sentezinden yeni fenomenler yaratır.
 teolojik cin, şeytan yoktur. yazdığımız cin kelimesi, işlettiğimiz cin sesi enerjiden oluşan varlıktır. detaylar iç sayfalarda.

    her sosyal mekan kutsal alandır. toplumsal  ortamda  hoyratça, vahşice tavır sergilemek  kutsal alanın  atmosferini totaliter yapar, vahşi monarşik  ferasetleri güçlendirir, egemen yapar her şey zarar görür.
***
bol, bol dua edin, namaz kılın. çünkü güzel nitelikli varlıklar ve devasal sayıdaki kopyaları en çok bireye, nesline ve yer küreye  iyilik yapar. dokulara yeşim enerji katar, bağaşıklık sistemi güçlenir, hastalıkları yok eder, özürlü organları tamir eder. detaylar iç sayfalarsa haram nitelikli vahşi marjinal varlıklar bireye, nesline, yer küreye  büyük kötülük yapar, dokulara sert bağ lifi  katar, kan ve yeşim enerji akışı yavaşlar, sistem güçsüz kalır, hastalık ve   özür süreci başlar.

Hiç yorum yok: