18 Temmuz 2016 Pazartesi

yüküm erdemdir, erdemli vardam nur saçar evrene yeşim enerji katar bireye nesline iyilik yapar.demokratik olmayan herşey erdemli olmaz vahşi olur vahşi kopya varlıklar bireye nesline zarar verir.her şey enerji taneciklerin türlü hacim de,türlü şekilde kilitlenmesinden oluşan varlıklardır.
 tanrı ilkel,adi,vahşi nitelikli kötü  varlıklar,olaylar yaratmaz çünkü ilkel,adi,vahşi varlıklar adi,vahşi tanrı nın kanıtı olur,kötü sıfatlarının göstergesidir beynimizdeki allah iyilik yapar
kim ne yaparsa kendine yapar.
beynimizde oluşan iyi nitelikli varlıklar ve kopyaları bireye,nesline iyilik yapar.küfür,günah,hilebaz,hoyrat,fesat,kapris gibi kötü nitelikli varlıklar ve kopyaları bireye ve nesline kötülük yapar.
burnunuza gelen koku,isittiğmiz ses,gördügmüz herşey enerji den oluşan varlıklardır.hem beynimizde vardır hemde metafizik almede devasa sayıda kopya ikizleri vardır.
yer çekimi,çekme olayı yoktur.yutma ve kilitleme olayı vardır.kompleks varlıkların oluşumu bu formüle dayanır.DETAYLAR İÇ SAYFALARDA
varlıklar somut ve kopya atomlar kendi niteliğinde enerji saçar,aynı nitelikte beslenir,güçlenir,çogalır.
tezlerim bilimsel boyutta çürütülmediği sürece gerçektir
güzel duygularda ana karnındaki bebeklere ve insanlara erdemli kopyalar kilitlenir.atatürk,galila gibi süper verasetler oluşur.vahşi duygularda vahşi kopyalar kilitlenir kazıklı voyvoda gibi zalim ferasetler oluşur. 

Hiç yorum yok: