13 Kasım 2015 Cuma

 rüyalar ve göz, kulak gibi beyne giren fenomenler somut varlıkların kopya boyutlarıdır. bilgi fenomenlerdir. beyin bu fenomenlerin sentezinden yeni bilgi var damlar üretir. örneğin dağdan yuvarlanan taş tekerin oluşmasına sebep ve ilham kaynağı olan bilgi fenomenlerdir. insanın yarattığı mucizedir. rüyalarda bilgi ve ilham kaynağı olur.
***  milyonlarca ölmüş bir varlığı rüyamızda sisli, muğlak veya apraşık olarak görebiliriz.
***   manyetik alemde manyetik varlıklar kilitlenir yeni  varlıklar oluşur. rüya var damları insanların,RESSAMLARIN,bilginlerin, evliyaların, peygamberlerin bilgi ve ilham kaynağıdır. her olay bir mucizedir. 
 ilkel çağda el, deprem, kıtlık, kuraklık , alev püsküren dağ gibi korkunç, vahşi olaylar  korkunç , vahşi  sanal tanrıların oluşmasına sebep oldu. ilkel insanlar sanal tanrıya tapar.. cevap iç sayfalarda.
**** İslamiyet peygamber efendimizin, ampul Edison-un, cumhuriyet ve devrimler Atatürk ün mucizelerdir.
    DİKKAT  savlarım bilimsel ve alıntı değildir. benim mucizeler imdir, 
 somut beyindeki rüyalar,  hayaller, seraplar  ve somut bilgi vardamlar  kadere pay katan, etki yapan güçlerdir.
*******
  bence  döne sel ivmenin hızlanmasından  2-3 k.m çapındaki manyetik kütle patladı ( büyük patlama ) enerji tanecikler oluştu.
devasal sayıda ki enerji tanecikler bir eksen etrafında hızla döndü  yörünge lifler oluştu, irili, ufaklı çekirdek meydana geldi.  
sonsuz sayıda enerji taneciklerden oluşan manyetik lifler  çekirdeği içten ve dıştan bir iplik yumağı gibi kuşattı çekirdek doku oluştu. dokuyu devasal sayıda lifler kuşattı  çekirdeğin manyetik gövdesi oluştu.
 güçlü çekirdeğin manyetik gövdesi küçük çekirdekleri yuttu atomlar oluştu. örneğin demir, h, o atomları  O ATOMUN MANYETİK GÖVDESİ 2 H çekirdeği yuttu su oluştu. tüm varlıklara emsaldir. 
*****
     doğa üstü duyguda insan evrensel güç kazanır, manyetik beyin mucizeler yaratır. örnekler iç sayfalarda.
*** her varlık kendi niteliğinde atomik enerji saçar,  her varlık kendi niteliğinde  devasal sayında varlıklar üretir. yani bu varlıkların anasıdır.

Hiç yorum yok: