1 Kasım 2015 Pazar

hastalıklardan kurtulmak, genlerinizin, dokularınızın, , zeknızın, bağaşıklık sisteminin güçlü olmasını istiyorsanız  şu telefonu arayın   0533 748 28 12
*****   hücre çürür, vahşi varlık olur. çevredeki hücreler zayıfsa onları yutar , beslenir. çevredeki hücreler güç kazanırsa vahşi varlığı yutar  besin yapar.
**** geçmiş geleceğe ders olur, beyin olayların sentezinden yeni dersler, fenomenler, bilgiler yaratır.
***** bence enerji tanecikleri dik açıda fırlasaydı, sonsuzluğa uzanır evren oluşmazdı. proton, nötron gibi çekirdekler enerji tanecikleri kilitlenmeseydi atom oluşmazdı, toz bulutu oluşurdu, yani evren oluşmazdı. 
****manyetik alan bence varlığın manyetik kopyasıdır. manyetik atomlar somut atomları ve somut varlıkları içten ve dıştan bir iplik yumağı gibi kuşatır. bu yumak varlığın mayetik gövdesidir.
yzılarımın % 80- 90  bana aittir. savlarımdır, beynimdeki fenomen lerin ( olayların, şekillerin ) sentezyonudur.  geri kalanı alıntıdır.
 % 70 i somut aleme, geri kalanı manyetik aleme aittir.
*** 1-b--manyetik alemde ve manyetik beyinde  fenomenlerin kilitlenmesinden yeni fenomenler, ucubeler oluşur.  yeşim taşının kalsiyum, mağnezyum, demir, anot gibi  kendi niteliğinde manyetik atom saçar, dokulara , bağışıklık sistemine  güç katar. bitkilerden yapılan doğal  nesneler  misali.
bence bilinç altı fenomenler manyetik beyinin eseridir.
**** bilimsel olarak renk yoktur, beyinseldir.
türlü öelikteki ışın atomları  pirizmada kendi niteliğindeki renk olur. örneğin ışınbakır atomları sarı,  ışın demir atomları gri,  ışın yaprak atomları yeşil görünür.
 güneş ışınları güneşi oluşturan somut atomların ışın kopyasıdır.
****  ışınlar çarptığı varlıkların somut atomlarının  özelliğini kazanır.  ışın kopya varlık olur. göz kanalı ile beyne girer. beynimizdeki ses, koku, tad boyutlar gibi tüm varlıklar, rüyalar  bilgi vardamlardır.
  ----- 1-c  yanındaki biri esneyince sende esnersin çünkü esneme vardamının saçtığı şifeli enerji, esneme vardamına güç katar, esneme vizyonunu oluşturur. bu tüm gizzemli olaylara örnektir. gizemli olaylar manyetik beyinin eseridir. yaşam bilgi vardamlara dayanır manyetik aleminde payı vardır.
*** varlığı oluşturan boyutlar varlığın ferasetidir, özeliği yetenektir. ferasetlerin kilitlenmesinden irade oluşur. iradenin fonkşiyunu akıldır.
 feraset güçlenince insan o ferasetin müptelası olur evliyalar, bilim adamları, sigara, rakı, tiryakilr, hırsızlar,   gangasterler misali.
 ****  beyinde ibadet, haram, günah  ferasetleri varsa imanı ve dini marjinal olur.
  ***** demir tüm varlıkları temsil etsin. demirin somut atomlarını  ve tüm gövdesin s manyetik atomlar  bir iplik yumağı gibi içten ve dıştan kuşatır. manyetik yumak varlığın manyetik gövdesidir, ruhudur.
 demire güçlü enerji verilirse  moleküllerin bağ  lifleri kopr, demir sıvıya dönüşür. su ışık ve ısı atomlarından şişer, uzayan demir misali, balon gibi uçar. dünyayı kuşatan manyetik atomlar nesneleri dünyaya doğru iter. yani yer çekimi ve çekme olayı yoktur. hava atomları içi gaz dolu balonu iter, balon yoğunluk yörüngesine gider. su atomları tahtayı tavana iter..
 somut varlıktan  manyetik kopyalar koparsa alev, elektirik gibi enerji atomlar, manyetik varlıklar  oluşur.  ışın ve manyetik atomların  varlıklara çarpmasından ışın ve manyetik varlıklar oluşur.
***   manyeik bayinden ve manyetik alemde kopya varlıkların kilitlenmesin yeni varlıklar oluşur.
 ** gördüğümüz varık somut valığın kopyasıdır.
* evren manyetik gövdelerin, manyetik varlıklarından oluşan manyetik alemdir. manyetik alan varlığın manyetik  kopyasıdır.
 güneşin manyetik gövdesi gezegenleri yutar güneş sistemi oluşur. manyetik kolları yıldızları kuşatır manyetik galeksi oluşur, manyetik galaksiler kilitlenir manyetik evren oluşur. bir atomumun manyetik gövdesinin uzunluğu yüzlerce k.m. dir. yapılan deney.  insanın
 

Hiç yorum yok: