27 Kasım 2015 Cuma


 demokratik ferasetin getirisi = erdemdir, basirettir, dengedir, ahenktir, huzurdur, berekettir.
 erdemli feraset bireye, nesline iyilik yapar, kaderine güzel pay katar.
 maganda ferasetin  getirisi = hezeyandır,azaptır, felakettir, ruhu zedelememektir, onuru incitmek tir,  vahşi feraset ler hilebaz fıtratlı korkunç varlıklardır kendine, nesline, çevreye zarar verir, kötülük yapar, kaderin kötü pay katar. 
 kendine, nesline kötülük yapar, zarar verir denklemi mantıksız gelir.
manyetik feraset lerin arkasında evrensel güç vardır yani kozmik külli irade vardır. kanıtlar iç sayfalarda
***** 
 sert frekanslı sesler , öfkeler, hileler, hırslar, kibirler, kaprisler yani vahşi feraset gaddar olur. erdemli feraset merhametli, Vicdanlı olur. 
**** yaşam bilgi var damlardan oluşan feraset lere dayanır.
**** her varlığın manyetik gövdesi ve manyetik kopyası vardır. gizemli olaylar, mucizeler somut beynin manyetik gövdesine dayanır, manyetik ferasetin manyetik gövdesi ve manyetik kolları dokuları ve vücudu içten- dıştan bir iplik yumağı gibi kuşatır, dokulara sert bağ lifi olur. dokulara evrenden akan beyaz enerjiyi yavaşlatır. güç kazanan maganda manyetik feraset çevreye ve dookulara negatif enerji katar, kavlaştırır ve ruhu sıkar kan ve beyaz enerji akışı yavaşlar, doku yeteneği güçsüz kalır, hastalık süreci başlar. erdemli ferasetin bağ lifi mülayim olur, enerji ve kan akışı hızlanır, ru huzurlu olur.  süper beyaz enerjide  bağışıklık sistemi hastalıkları yener, özürlü organları tamir eder. örneğin çocuğu olmayan kadın hamile kalabilir.

 TANRILARIN DOĞUŞU
 ilkel çağda çiçek, kelebek, rahmet, bereket gibi güzel fenomenler yüce tanrıların oluşmasına sebep olmuştur, yüce tanrıların kanıtıdır, yüce sıfatların göstergesidir.
--- sael, deprem, kıtlık, kuraklık gibi afetler vahşi tanrıların oluşmasına sebep olmuştur, vahşi tanrıların kanıtıdır, vahşi sıfatların göstergesidir.  insanlar vahşi tanrıların azabından, gazabından korunmak için vahşi tanrılara tapmıştır. şeytanın şerrinden korunmak için şeytana tapmıştır.
*** ya evren yoktur herşey sanaldır, evren vasa detay sonsuz savımda.
                             

Hiç yorum yok: