8 Kasım 2015 Pazar

korkunç gerçek
*** her olay ( varlık, fenomen ) enerjiden oluşan vardamlardır. örneğin atomlar, su, hayvan, beyinde oluşan kopya varlıklar.
 beyin karanlık, derin bir mağaradır. beyine bilgi ve rüya girdikçe karanlık yırtılır, perde açılır, fenomen görünür. beyin yaşadığı olayların  sentezinden yeni  fenomenler yaratır.  kurduğu hayaller, rüyalar bilgi ve ilham kaynağı olur. 
*** 
 ***manyetik alan varlığın manyetik gövdesi olur. manyetik gövde büyür fazla  uç kopar. varlığın manyetik kopyası oluşur.   varlığa çarpan manyetik dalgalar toz bulutu haline gelir, kilitlenir varlığın manyetik kopyası oluşur.
her varlığın ve ölmüş varlıkların her birinin trilyonlarca manyetik kopyaları vardır.
**** örneğin rüyalar, teleskopta görünen ölmüş bazı yıldızların, gezegenlerin manyetik kopyalarıdır.
****
 bazı bilgiler bilimseldir. örneğin renk, ağırlık yoktur. bence zaman, yer çekimi yoktur.
*****
bence ananın, babanın bilgi genleri karındaki bebekte oluşur. ayrıca çevredeki manyetik fenomenler karındaki bebeğe ve insanların dokusuna, beynine kilitlenir.
 *** neden yazın demir, termom. deki civa şişer, kışın kısalır.
*****  evliyanın biri yok demiş neden cevap iç sayfalarda. bence evren vardır. büyük patlamadan devasal sayıda yılar sonra önce atom çekirdeği oluştu, sonra  çekirdek dokusu, daha sonra çekirdeğin manyetik gövdesi oluştu.
** 
göz,kulak gibi beş kanaldan beyine giren bilgi var damlar beyin duvarına kilitlenir, insanın bir parçası olur.
0000
 muhteşem renklerde, desenlerde,şekillerde ,   oluşan apraşık fenomenler ressamlara, evliyalara ilim, ilham kaynağı olur.
0000
  haram, günah, hilebaz, hoyrat gibi  korkunç, vahşi var damlar beynimizi, ruhumuzu, kalbimizi yakar.  


Hiç yorum yok: