16 Ocak 2014 Perşembe

her varlık kendi özelliğinde, türlü nitelikte iyonik enerji saçar.kalsiyum, mağnezyum, katon gibi manyetik minareler saçanyeşim taşı misali. ayrıca  ayrıca varlıklar ışından kendi niteliğinde  kopya ışık iyonlar üretir.tüm iyonlar yer küreyi kuşatır. dualarda, paylaşma gibi duygularda  dokulara manyetik, iyonik minaral ve enerji akar. doku yeteneği süper güç kazanır, görevini süper yapar. hilebaz gibi vahşi duygularda dokulara sert frekanslı yani negatif iyon ( - ENERJİ ) akar.yetenekler güçsüz kalır, hastalık üreci başlar.detay savlarımda. 

**** rakibin veya bir varlığın özüne  izzetsi, hurafe i  fenomenler katarsanı varlığın özelliği değişir, marjinal boyuta dnüşür, zarar görür. aynı zamanda kendi ruhunuzun özelliğide değişir, marjina boyuta dönüşür, size ve neslinize zarar verir. d.s.

*** tanrı herşeyi bilir, herşey tanrıya dayanır gibi hurafeler islamiyetin özelliğini değiştirir, marjina islamiyete dönüştürür. din zara gördüğü gibi  tanrı ilkçağdaki yeraltı, karanlıklar tanrısı, savaşlar tanrısı, bereketler tanrısı, güzelikler tanrısı gib vahşi ve erdemli basiretli, merhametli, zalim, gadar, hunhar, barbar, ilkel, adi gibi kötü  nitelikli tanrılara dönüştürülür.bunların sıfatında olur.
,,,,,,,,,
dünya hızının 25 kat hızla güneş çevresinde bir tur atan 30 yaşındaki astronot 31 yaşında olur.  yani geleceğe sıçrar. yüksek hızdan ya dokuları güçlenir, yenilenir, yada hantallaşır, kavlaşır. bir yılda  25 yıl sonraki geleceğe geçer. 30 yaşındaki dünyalı    55 yaşında  olur.

Hiç yorum yok: