8 Ocak 2014 Çarşamba

  ADAPTASYON
dürüst, erdemli, zarafetli değerler oluşturan, güçlendiren peygamberlere, enbiyalar a, evliyalara, ilim, bilim, sanat ve Atatürk gibi devlet adamlarına  minnet borçluyuz, 7 milyar insan şükran borçludur.
*****
israf haramdır, günahtır çünkü  yaşamı pahalılaştırıyor,  fakirleri ezer, hilebaz kazanca mecbur kalır. devleti, garibanları, fakirleri sömürür. 
****
 pintilik haramdır, günahtır. çünkü her kazançta fakirlerin , yetimlerin hakkı vardır. öyle ise zenginler cömert olmalı.
*** hilebaz insanlar entirikal töreye pay katar, güçlendirir, popülist yapar. devlet, millet, ekonomi, hükümet, kurumlar kısaca her şey zarar görünür.
 bilgisayar konumundaki külli manyetik irade zarar görür, hile-bazı ve neslini cezalandırır, kötülük yapar, zarar verir. iyilik yapana ve neline  iyilik yapar. örneği mucizeler. yaşadığmız gizemli olaylar ve neticeler manyetik beyinin ve külli iradenin ifşaatları dır. detay savlarımda.
 manyetik gövde ve somut gövdelerin kilitlenmesinden evren oluşmuştur, dnge, ahen meydana gelmiştir.
 kozmik ve teolojik şartlar, sebepler zaruretinde olay başlar, bütün oluşur, sistem meydana gelir.   bence karbon çağında somut, manyetik ve ışın minerallerinin kilitlenmesinden bugünkü bitki ve canlıların ilkel ataları oluşmuştur. 10- 100 milyonlara evrim neticesinde bazı türler doğal seleksiyonda elenmiş,  bir atanın nesilleri farklı şekile dönüşmesinden  aynı atadan türlü özellikte dal boyutlar oluşmuştur. örneğin kedi giller familyası oluşmuştur. aslan, kaplan, çıta, pars misali.
  

Hiç yorum yok: