25 Ocak 2014 Cumartesi

göz, kulak gibi beynimize giden varlıklar ve beyinin ürettiği bilgi monatlar, fenomenler bizim bir parçamız olur.beynimizdeki bu varlıklar kendi niteliğinde manyetik kopyalar ( varlıklar )üretir.  varlığa çarpan ışıktan varlığın kendi niteliğinde koyası  oluşur. öreneğin aynadaki kopyanız. 
 manyetik ve kopya ışın  varlıklar bireyi, yerküreyi kuşatır. 
 alaca karanlıkta ışık kapalı iken televizyona dik oturun sabırla,  gözünüzü ayırmadan televizyona bakın. bir süre sonra  varlıkların boyutları değişmiş şekilde türlü fenomenler görürsünüz.bu fenomenler gizemli beyinin abra-şık olaylarıdır.
-- falcı kişinin beynine kilitlenir. gizemli beyindeki  apra-şık olayları, ucubeleri görür,  yorumlar.
 bir insan bir yerleri rüyasında görür, sonradan karşılaşınca a ben burayı rüyamda gördüm der. o bölgedeki insanın manyetik aklının kişiye kilitlenmesidir. bu konuda detaylar, örnekler savlarım da. farz edelim ki olayı 3-5 yıl önce rüyasında görmüştür.
--- anam bana şöyle bir olay anlattı 80-10 yaşındayken yüzünde büyük bir yara oluşur.  yolda giderken karşısına ak sakalı bir ihtiyar çıkar. elini anamın yüzünde gezdirir ve kaybolur. yara yok olur.  50-60 yıl önce beyaz sakalı dedenin hikayeleri çok anlatılıyordu tür gizemli olaylar savlarım da türlü örnekleri var

****************
 tezlerimin telif hakkı bana aittir.

Hiç yorum yok: