20 Ocak 2014 Pazartesi

GİZEMLİ ALEMİN SIRLARI

hilebaz, fesat, fitne, sinkaf gibi vahşi nitelikli var-damlar şeytan fıtratlı ferasetin göstergesidir.şeytanın olduğu mekanda erdem olmaz. her şey rahmani, erdemli, milli, demokratik, dürüst görünür, şeytani olur. medeni zannettiğimiz dünyada vahşi kanunlar hükümdardır. bugünkü tanrı vahşi çağın tanrıları sıfatında olur. kanıt savlarımda.
------
büyük patlamada manyetik kütle parçalanır, enerji nüvelere dönüşür. nüveler doğru açıda fırlasaydı sonsuzluğa giderdi, evren oluşmazdı.
dar açıdan x milyar ışık yılı sonra dönesel ve doğrusal ritmden oval şeklinde enerjik yörünge oluşur. E yörüngeye E ler içten ve dıştan kilitlenir manyetik varlık oluşur.
manyetik varlık hareketten, ve E LERİN kilitlenmesinden kalınlaşır, sıkışır, sertleşir somut varlığa dönüşür. örneğin atom çekirdekleri. manyetik dalgalar çekirdekleri içten ve dıştan bir iplik yumağı gibi kuşatır. varlığın manyetik gövdesi oluşur.
SOMUT varlıkların manyetik gövde ve kolları başka varlığın manyetik gövdesi ile kilitlenirse güneş sistemi gibi varlıklar oluşur. bugünkü varlıkların ataları somut varlığın manyetik gövde ve kolları

başka somut gövdeleri YUTMASIYLE oluşmuştur. su, toprak, dünya, yıldızlar, misali.detay savlarımda.
VARLIKLAR kendi özeliklerin de, türlü nitelikte iyonik enerji saçar. dualarda, paylaşma gibi güzel duygularda kap temiz olur.feyizli enerji vücuda akar,bağlaşıklık sistemi güç kazanır. hastalıkları yener, özürlü organları tamir eder. murat tecelli olur. çocuğu olmayan insanların çocuk sahibi olma ihtimali % 99 olur, peygamberler, evliyalar mucizeler yaratır. detay savlarımda
****su,demir,toprak gibi varlıklar enerji değildir,enerjiden oluşan boyutlardır. ışın, ışık enerji değildir. enerjilerin kilitlenmesinden oluşan manyetik dalgalardır. veya manyetik fotonlardır .bilimsel formüle göre varlık ışık hızında giderse ışınlara dönüşür. bence ışın veya ışınlar ışık hızının milyon veya milyar katı hızla giderse varlık enerjilere dönüşür.bence galaksi ler 150 veya 250 milyar yaşında ışık veya enerji hızından, dar açıdan doğduğu merkez noktasına dönecektir. ebediyen tekerrür edecektir. olay dönüşümlü tekrarlanan kapalı sistemdir.
**** din sanaldır. tanrıya dayanan olalar, varlıklar teolojik olur.teolojik alem yoktur, kozmik alem vardır . iki kategoriye ayrılır
1-somut alem. yıldızlar, gezegenle v.s.
2- manyetik alem her varlığın manyetik gövdesi, manyetik kopyası, ışın kopyası vardır. bunların kilitlenmesinden manyetik alem yani manyetik evren oluşur. somut evren ve somut galaksi yoktur.göz, kulak gibi 5 kanaldan beynimize giren varlıkların , hikaye, masal, duygu, düşünce, fikir gibi bilgi montlarında manyetik gövdesi vardır. dini bilgi montlarında, cinlerin, şeytanların,zebanilerin, cehennemin, cennetin, tanrının manyetik gövdeleri vardır. örneğin beynimizde Allah bilgi monadı vardır.
manyetik gövdelerin parçalanmasından, parçaların başka parçalarla bütünleşmesinden var olmayan manyetik varlıklar, ucubeler oluşur. örneğin köydeki evimiz ırmağa yakındı akşam kurbağaların ötüşünü dinledim. rüyamda yarım kurbağa, yarım ben olurdum. beynimiz var olan varlıkları ve bilgi monatları analiz, fentez fotonik varlıklar yaratır. foto sentezle minarellerden gıdalar yaratan yaprak sahibi. tabi atıklar farlı boyutlara dönüşür, manyetik gövdesi oluşur.

Hiç yorum yok: